Sekslelude ajaloos tuleks meelde jätta viis eriti olulist sündmust:

I 45 eKr — Kleopatra nõuab surinat

Kui uskuda, mida naised saunas räägivad, siis Kleopatra oli esimene naine, kes kasutas vibraatorit. Nimelt palus ta oma teenril tuua endale pudelkõrvitsa kest ja täita see mesilastega. Mesilaste liikumine tekitas vibratsiooni, mis rahuldas isegi Egiptuse emamesilast.

II 1880 — aurumasin tuleb arstidele appi

Ajal, mil hüsteeria võttis võimust Ameerika naiste hulgas, tekkis nõudlus vaagnapiirkonna massaaži järele. Kuna vajadus sellise ravi järele oli suur, ei suutnud arstid kõiki patsiente käsitsi rahuldada. Nii sündis esimene auru jõul töötav massaažiaparaat — kutsugem seda vibraatoriks. Kodutöö: vaadake läbi film pealkirjaga “Minu suur O”.

III 1902 — elektrilise vibraatori sünd

Vibraator saab viienda kodumasinana elektrifitseeritud.

IV 1968 — Jon H. Tavel lõikab juhtme läbi

Just 1968 aastal marsib Tavel USA Patendiameti uksest uljalt sisse ja väljub sealt patendiga esimesele juhtmeta vibraatorile, mida kasutada inimeste peal. Kahe patareiga vibraator on sündinud, et selle saaks peagi välja vahetada akutoitega mudel.

V 1998 — jänkude pealetung

Pärast “Seksi ja linna” seeriat nimega “Kilpkonn ja jänes” algas jänkuvibraatorite võidukäik. Jänkuvibraator ehk Rabbit sai oma nime selle järgi, et kliitori stimulatsiooniks mõeldud osa meenutab kuju poolest jänese kõrvu. Innovaatilised jänkud muutusid peagi kõikide naiste must-have lemmikleludeks.

Rohkem põnevaid fakte leiad Ulaka Kaunitari blogist!