Järgnev on mõeldud tervetele inimestele. Kui olete haiged, siis on targem oodata mängimisega senikaua, kui tervis tagasi. Nende mängude jaoks ei ole tarvis erilisi lisavahendeid (kuigi üks idee on ka seksleludega), piisab kahest inimesest, veidi avaramast pilgust ja julgest pealehakkamisest.

Mäng “Ulakad kirjakesed”

Eelmängu võib mängida mitut moodi. Üks võimalusi selleks on kasutada paberi-pliiatsi ja fantaasia abi ning veidikest ulakat õrritamistehnikat. Meis igaühes on peidus see ulakas narritaja.

Lõika suurem paber väiksemateks tükkideks ja kirjuta partneri jaoks sinna peale oma sõnumid koos sinuni jõudmise teekonnaga. Näiteks võid sedelite peale kirjutada lühidalt, mida sa sooviksid, et partner sinuga teeks ning annad samas ka teada, kust ta järgmise sedeli leiab.

Sedelid peidad kodus erinevatesse kohtadesse. Ise sead end aga valmis n-ö teekonna lõpp-punktis.Võid täiesti kindel olla, et partner, kes oma teekonnal su ulakusi loeb ja sulle neid leides aina lähemale jõuab, erutub ise ning sa ei jõua ära oodata, mil ta tee peal kogutud teadmistega pärale saabub. Järgmine kord võite osad vahetada.

Eriti äge on aga keerata sellele mängule viimases punktis veel üks vint peale — kui partnerile jääb mulje, et sa ootad teda lõpp-punktis, kuid selle asemel leiab ta sealt viimase sedeli, kus on kirjas sinu pööraseim soov ning lõpp-punkt asub kuskil mujal…

Mäng “Aarete laegas”

Kui oled tüdinenud magamistoas kogu aeg ühest ja samast, siis see mäng annab võimaluse tuua magamistuppa vürtsi lausa pikemaks ajaks.

Võtke mõlemad paber ja pliiats ette ning kirjutage üles oma seksfantaasiad. Iga fantaasia läheb eraldi paberile.

Keerake need rulli, teisele ei tohi näidata ja fantaasiarullid lähevad ühte purki või karpi.

Iga kord, kui tuleb seksiisu, siis reegel on, et üks võtab aarete laekast ühe rulli ja loeb ette sinna kirja pandud fantaasia. Seda fantaasiat hakkategi mängima.

Seksfantaasia võib olla mõni uus seksipoos, mõni muu koht seksimiseks, mingi eriline riietus seksimise ajal, uus mänguasi katsetamiseks, sõnad, mida üksteisele öeldakse, eriline rollimäng, stimuleeriv geel, ükskõik mis.

Aarete laekaga sarnane mäng on ka lihtsalt üksteisele oma fantaasiatest rääkimine. Sellisel rääkimisel on mitu boonust: ühtpidi avastad oma partneri kohta jälle midagi uut ja nende jagamise ajal on ka suur võimalus, et erutud nii, et kohe ei saa käsi oma partnerist eemal hoitud.

Mäng “Ma tahaksin praegu …”

Ma tahaksin praegu, et sa tuleksid tagant, ma tahaksin, et sa paneksid oma sõrme samal ajal …, ma tahaksin, et sa teeksid seal ringe … Seda mängu saab mängida ükskõik kus.

Kui üks on kodus ja teine samal ajal veel tööl või mõlemad tööl ja teie ainus sidepidamisvahend Messenger või Skype. Või olete mõlemad kodus, aga eraldi tubades.

Mõtle, kui keset päeva saabub sulle partnerilt sõnum “Ma tahaksin praegu tõsta sind köögilauale ja võtta sind sealsamas”. Muidugi, kui oled täies tööhoos, siis võib see olla ka segav faktor, ent jõnks käib sinust ikka läbi. Keegi mõtleb su peale ja tahab sind ning ootust täis õhkkond on juba sellega loodud.

Kui taolise mänguga kaasa minna, siis võib vabalt juhtuda, et poole tunni pärast toimub teil magamistoas midagi väga ägedat. Selline üksteise õrritamine eemal olles on suurepärane eelmäng suurepärasele seksile.

Seda mängu ei pea ka mängima alati eesmärgiga seksi saada. Regulaarne erootiliste sõnumite pingpong hoiab teid mõlemaid seksuaalses mõttes virgena ega lase kirel kustuda, nii et tasub kindlasti proovimist. Kui mees ikka kirjutab sulle vastu, et ta ei saa praegu laua äärest püsti tõusta sellepärast, et tal on sinu ulakuste peale kõvaks läinud, siis see on kuratlikult hea tunne.

Mäng “See on meie sõna!”

Psühholoogid väidavad, et kui partnerid hakkavad teineteisest kaugenema, siis esimesena kaob intiimsuhtlusest suudlemine. Suudlemine on aga eksklusiivselt ainult kahe inimese rituaal.

See mäng aga aitab kaasa sellele, et suudlemine teie vahel ei kaoks. Leppige kokku ühes sõnas, mida kuuldes, lugedes või nähes te alati üksteist suudlete. Näiteks vaatate koos telekat ja seal kõlab kokkulepitud sõna, siis võtate pausi, et suudelda.

Sealjuures on täiesti keelatud põse- või laubamusi, vaid suudlus peab olema päris, hea oleks, kui keel oleks mängus — igatahes pikk, mõnus ja erootiline. Kui see mäng läheb “käest ära”, sest on parasjagu soodne hetk, siis seda parem.

Suudlemismängu mängimisel on ka üks tulevikku vaatav pluss. Täiesti vabalt võib juhtuda, et kuulete oma sõna siis, kui olete parasjagu koos lastega. Kuna reegel on, et igal juhul tuleb siis suudelda, siis peate selles ju kinni pidama, ja saama ka üle esialgsest kohmetusest teha seda laste ees. Lapsed omakorda aga on niimoodi tunnistajaks oma vanemate lähedusele ning võtavad selle pildi oma täiskasvanuellu kaasa. See mälestus aitab neil aga suurena teha elutervemaid valikuid.

Mäng “Oota veel veidi”

See on üks erutavamaid mänge. Võtke riidest lahti, olge voodis pikali või teineteise ees püsti. Hakake üksteist “puudutama” nii, nagu te eelmängu ajal muidu teeksite, aga selles mängus ei tee te seda päriselt. Käsi ja sõrmed vastu partneri nahka ei tohi puudutada ja hoida tuleb õrna, nii umbes kahesentimeetrist vahet. Nii saab teha ka keelekat. Näha, mida teine sinuga teeb ja tunda ta käte või keele soojust nii lähedal ajab lausa pöördesse, eriti veel, kui teine ütleb “Oota veel veidi…”

Sedagi saab mängida variatsioonina — tehes pause oma tegevustes, petingut kasutades. Te võite teineteist puudutada ja täie kireni juba jõuda, aga õrritate teist viimase minutini.

Lõpetuseks idee leludega

Erootiliste mängude varalaegast saab avada ka interneti surfates — selliseid ideid on seal palju. Niisamuti saab luua täiesti oma mänge ja kaasata sinna ka sekslelusid.

Üks hea mäng, mille peale uus variant üles ehitada, on vana hea trips-traps-trull. Kui keegi hakkab võitma, siis on tal ühtmoodi erootiline ülesanne, kui teine hakkab kaotama, siis ta peab näiteks võitjale midagi erootilist pakkuma.

Vibraatorid ja stimulaatorid võivad mõnele tunduda voodis kui konkurendid, kellega partner on ilma sinuta orgasme kogenud. Kui see nii on, las sekslelud jäävad välja. Kui aga mitte, siis trips-traps-trulli saab mängida näiteks nii, et ühe ülesanne on võtta oma sekslelu ning ennast teise ees sellega erutada. Ainus reegel ongi, et reegleid pole… Ise loote need.