Allikas Cosmopolitan on nii mitmedki meesisendid rääkinud, mida nad tahaksid vahekorra ajal oma naise seljas näha ning vastuseid on täiesti seinast seina, sest olgem ausad, nii palju nagu on inimesi, on ka erinevaid eelistusi:

"Pehme, linane lohvakas T-särk ja pehmed nunnud aluspüksid. Kõvasti erutavam kui napp pesu. Naine nagu kaisukaru on mu lemmik," arvab üks.

Teine unistab aga hetkest, mil naine kannaks voodisse tulles ainult põlvikuid ja mitte midagi enamat.

Kolmas mees on aga hoopis teisest liigast, sest tema unistus ideaalsest voodikaaslasest on konkreetne: veatu meik, kõrged mustad nahksed kontsad, punane korsett ja mehe käes on piits. "See oleks tõesti unistuse täitumine."

Neljas aga kinnitab, et alasti ahvatlus on tema jaoks parim, sest naise riided on lihtsalt põrandakaunistus.

"Mulle meeldiks, kui naine kannaks lohvakat kodust pidžaamat, aga ilma rinnahoidjateta, et ma saaks erutudes näha, kuidas kõvaks läinud nibu mulle pidžaamapluusi alt meelalt silma pilgutab. Oi, midagi erutavamat siin maailmas ei ole", on oma visioonis samuti kindel viies mees.

Kuues unistab aga ilmselgelt ulakast kauboitüdrukust, sest ta kirjeldab, et sooviks, et naine kannaks ainult seelikut, mille all ei oleks aluspesu ja hüppaks mehele sülle niipea, kui too vaid töölt tuleb ning ei raiskaks aega eelmängule, et mees isegi ei jõuaks harjuda mõttega, et seelikualune on tühi ja naine hullamiseks valmis.