“Mind vapustas tema suurus. Sulasin tema tugevate käte vahel.” Õpetaja Paul Brown ja suhtekorraldusjuht Lizzi Coughlan said tuttavaks märtsis 2007.
Värskes Marie Claire´is:
  • Kerli Kõiv armastab ennast, teisi ja universumit
  • Kes aitaks, kui elus on kriis?
  • James Blunt — siiras, vahetu ja aus
  • Karjäärinaiste eduvalemid
  • Naha vananemine kontrolli alla!
    Marie Claire — ajakiri moodsale ja mõtlevale naisele.

  • Lizzie: “Kui ma esimest korda Pauli alasti nägin, vapustas mind juba ainuüksi tema suurus. Olen pikka kasvu naine, aga kui Paul mind oma embusse võttis, ma suisa kadusin tema tugevate käte vahele. Tal on absoluutselt jumalik V-kujuline torso, musklis õlad ja rind, kuna ta on trapetsiartist ja käib iga päev surfamas. Ennast hapra ja naiselikuna tunda oli uus ja erutav kogemus. Me tutvusime ühise sõbra juures.

    Olin tollal vallalise eluga väga rahul, kuid niipea kui Pauliga kohtusin, võlusid tema naeratus, isiksus ja mehelik keha mind kohe. Saime veel paar korda sõprade kaudu kokku ja siis kutsusin ma Pauli eravillas toimuvale peole, mille korraldasin kuurordis, kus ma töötan.

    Kui ta saabus, olin bikiinide väel basseinis. See ei häirinud mind, sest suvitusrajoonis elamine tähendabki põhimõtteliselt bikiinides elamist, ning ka Pauli jaoks polnud mingi probleem ennast punaste Bondi ujukate väele võtta ja oma lihastes surfarikeha – ning muu muljetavaldav mehelik füüsis – nähtavale tuua. Me olime basseinis, kui ta mind esimest korda suudles. See oli kõige janusem ja kirglikum suudlus, mida iial kogenud olin, ning lõi mind täiesti pahviks. Pärast seda ei suutnud me enam kuidagi lõpetada ja mulle oli selge, et sel ööl me seksime.

    Kui kõik olid lahkunud, läksime meie villasse. Ujumisriiete äravõtmine ei põhjustanud vähimatki kohmetust. Enne Pauli olin ma käinud kahvatute ja habraste loometüüpidega, nii et Pauli tohutu musklis keha oli minu jaoks uus mängumaa, mille kallale kärsitult asusin.

    Tema keha tekitas minus tunde, et olen voodis täielikult tema võimuses, ning see meeldis mulle väga. Enne seda ööd polnud ma kunagi aru saanud, miks mõned naised meeste tagumikke fetišeerivad. Pauli oma oli aga nii pehme, et himustasin sinna hambad sisse lüüa!

    Pärast seda, kui meist paar sai, olen mina natuke juurde võtnud, Paul aga mitte. See muutus häirib mind, kuid Paul ütleb mulle tihti, kui väga talle mu keha meeldib, ja mulle meeldib vaieldamatult ka tema oma.”

    Paul: “Kõige esimesena panin ma Lizzie juures tähele tema naeratust, siis tema pikki jalgu ja lopsakaid rindu, mis napist pluusist välja piilusid. Kui me kohtusime, oli väga palav ning ma mäletan, et kui ta mu sõbra aeda astus, mõtlesin ma, et tal on täpselt selline keha, nagu mulle meeldib – vormikas, aga proportsioonis.

    Meie esimene ühine öö oli täiuslik. Olime troopilise aiaga luksuslikus Bali stiilis villas, kus oli nii rahulik ja kaunis, et närvitsemine ei tulnud mõttessegi. Me olime koos basseinis käinud, nii et ma teadsin, missugune ta keha välja näeb, aga täiesti alasti naisekeha juures on ikkagi midagi sõnulseletamatult erootilist.

    Minu jaoks oli vapustav näha Lizzie armsate roosade nibudega rindu, kui ta rinnahoidja ära võttis. Tema keha ei olnud treenitud ja lihastes, vaid pehme ja naiselik. Mulle meeldis väga kontrast minu keha tugevuse ja tema pehmuse vahel.

    Kui ma trapetsil esinen, kannan lükrast kombinesooni, mis kujutlusvõimele palju ruumi ei jäta. Aga naise ees esimest korda alasti olles tunnen siiski pisut kohmetust. Lizziega muretsesin ma oma rinnakarvade pärast, mõtlesin, et äkki ta ei salli neid. Enne Lizziet ma piirasin ja pügasin neid, aga tema imetlus on mind selles suhtes vähem häbelikuks muutnud.

    Pärast seda, kui meist paar sai, oleme mõlemad pisut juurde võtnud. Mul ei ole selle vastu midagi, see teeb Lizzie ainult vormikamaks. Minu ettepanekul tätoveerisime oma suhte kestvuse tähistamiseks mõlemad oma kehale teise nime. Tema nimi on mu nahka otsekui sisse õmmeldud – nii nagu tema on õmmeldud kogu minu elusse ja isikusse.”

    Edasi loe Marie Claire'i veebruarinumbrist.