1. Vältige liiga varast alastust

See ei kehti mitte ainult füüsilise, vaid ka emotsionaalse alastuse kohta.
Oma tunnete avaldamine võõrale võib olla ohtlikumgi oma keha näitamisest.
Seks viib suhte edasi välgukiirusel ja kui me ei ole ettevaatlikud, võime jätta teineteise tundmaõppimise etapi sootuks vahele. On mitu märki, mis viitavad sellele, et aeg ei ole seksiks küps — kui te ei tea teise inimese täielikku nime, kui te ei ole rääkinud rasestumisvastastest vahenditest, kui te teete seda, kuna arvate, et peate seda tegema või kui ta vastasel juhul teile enam ei helistaks.
Seksiks on ainult üks hea põhjus — kui teie seda tahate.

2. Ei mingeid koduvisiite, kui te ei ole seksiks valmis

Kodu on intiimne koht ning tema vannituppa minek ning tema juures klaasikese joomine ning video vaatamine võib anda talle vale signaali. Sobiv ei ole ka “tassi kohvi” joomine.

Mehe juurde õhtust sööma minna on tore, aga kui tegemist ei ole perekondliku sündmusega, peate olema valmis hakkama magustoiduks.

Kui te olete seksiks valmis, siis on voodiga ruumis viibimine mugav, kui te aga ei ole selleks valmis, siis on see liigne ahvatlus.

3. Võtke tempo maha

Seks ja intiimsus on alati paremad, kui tempo on aeglane ning te oskate hetke nautida. Ootus on väga võimas ja oluline komponent ning kõige erootilisem piirkond teie kehas on hallollus kõrvade vahel.

Te ei usu? Mõelge sellele, mis vahe on hamburgeri söömisel ja restoranis einetamisel? Kas te nüüd mõistate?

4. Ärge magage koos, kui te ei ole seksiks valmis

Te ju ei läheks restorani, ilma et te midagi telliksite? On imelik, kui kohtamas käivad inimesed ronivad ühte voodisse, ilma et nad plaaniksid seksi. Põhjuseid võib olla mitmeid — te võite olla väsinud, teil ei pruugi olla piisavalt raha, et kaht tuba võtta, te võite vajada kallistust, teil võib olla külm või hirm.

Tema lubadus mitte midagi ette võtta, kuni te valmis ei ole, tundub olevat mõistlik, aga see ei ole teie kummagi suhtes aus. Kui ta üritab midagi, ei ole ta sõnapidaja. Kui ta ei ürita, olete te veendunud, et ta on homo.

5. Ärge lubage endale kaitsevahenditeta seksi

Kui seda on vaja teile seletada, siis ei ole te piisavalt vana, et seksuaalvahekorda astuda.

Ainus täiesti turvaline seks on seksist loobumine, aga kuna seda te ilmselt teha ei kavatse, siis vajate te kondoomi ja teatud annust ettevaatlikkust.

Kaitske ka oma südant ja vaimu. Te peate teadma enda ja partneri emotsionaalseid vajadusi, vastasel juhul fantaseerige, masturbeerige ja oodake, kuni te olete valmis.

6. Ärge eeldage, et ta on seksuaalselt vastutustundlik

Partneri seksuaalset vastutustunnet puudutavad eeldused võivad panna teid piinlikku olukorda ning halvimal juhul saada saatuslikuks. Seepärast rääkige sellest, mida te tegema kavatsete hakata, ja mida see teie jaoks tähendab.
Kui selline vestlus häirib teie seksialast spontaansust, siis pidage see vestlus maha siis, kui te olete mõlemad riides ja kained.

Te ju ei vajuta päästikule lootuses, et püss ei ole laetud.

7. Suhtuge ettevaatusega seljamassaaži

Isegi kui te ei ole seksuaalsuhtes, tuleb võrgutavasse seljamassaaži suhtuda kui seksi juurde kuuluvasse.
Kui te võtate pluusi seljast ja heidate pikali ning lasete teisel inimesel oma paljast ihu puudutada, siis viitab see seksile, seepärast ärge teda õrritage.
Kui te tahate seljamassaaži ilma seksita, minge massööri juurde.

8. Ärge puistake südant

Varasematest seksikogemustest rääkimine uue partneriga on potentsiaalselt katastroofilisem kui kõik stsenaariumid, mille kohaselt uus seksisuhe võib kulgeda.
Ülestunnistus on hea ainult sellele, kes südant puistab. Kui te ei taha oma mineviku sündusetusi ainult endale hoida, minge kirikusse pihile või psühholoogi juurde — ärge koormake oma partnerit.

Kui ülestunnistus on pigem suurustamine kui südamelt ära rääkimine, siis võtke ette sõbrad või päevik. Kui tegemist on süütundega, saage sellest üle.

Ja kui te plaanite midagi, millest teil pärast oleks raske rääkida, siis jätke see tegemata.

9. Ärge teeselge

Huvi või orgasmi teesklemine on lühiajaline lahendus ja pikaajaline probleem. Üheaegne orgasm on armastusromaanide ja Hollywoodi poolt levitatud müüt ning teesklus eksitab partnerit, seks aga peaks olema aus ja intiimne.
Pealegi ei ole enamus meist kuigi head näitlejad.

10. Ärge võrrelge

Mõned mehed tantsivad hästi, teised räägivad häid anekdoote, aga kõik me tahame, et meis nähtaks rohkem kui vaid meie kehaosade summat.
Pole midagi labasemat kui seksipartnerite häälekas võrdlemine. Seda ei või teha ei sõprade, kolleegide ega kindlasti mitte praeguse partneriga!