Leppige kokku salajane märk!

Pikaajalises suhtes kipuvad paljud paarid unustama selle, mis neid alguses kokku viis. Mõtle tagasi päevadele, mil kallim oli 24/7 sinu mõtetes, kus kõik keerles tema ja teie kahe ümber. Kas oli midagi, mis sind tema juures eriti köitis, mingi liigutus, mingi žest? Pöördudes mälestustesse, leia koos kallimaga mõni märk, mis tähendaks: “Sina oled minu maailm, tahan sind siin ja praegu”. Kasutage seda märki iga kord, kui olete avalikus kohas, kus sõnad ja teod on keelatud. Kasutage seda märki, mis on teie väike saladus, avaldamaks soovi korraldada ilutulestik siin ja praegu.

Alustage varakult!

Homme hommikul pane oma kell 15 minutit varem helisema ja jaga kallimaga mõned hellitused või võta aega kiireks kähkukaks enne robotliku hommikrutiiniga alustamist. Hellita, suudle, kraba teda pepust või ärata ta oma suudlustega nagu muinasjutus.

Süütenöörile tuli otsa!

Siiski soovitame tubastes tingimustes valida süütamiseks küünlad raketi asemel. Romantika ja küünlavalgus on põhjusega saanud sünonüümideks. Küünaldest tulev pehme valgus ja romantilised lõhnad on meelierutavad ja vallandavad iha, viies meid unistuste reisile orgasmi tippu. Erilise kogemuse saamiseks süüta massaažiküünal, mis lisaks õrnale valgusele ja erootilisele lõhnale annab põhjuse ka teineteist massaažiõliga kokku määrida ja pakkuda nahk-naha massaaži.

Treenige koos!

Külg külje kõrval higipiisad voolamas — nii nagu seks on treening, võib ka treening kallimaga olla omamoodi seksikas. Suhtele tuleb alati kasuks väike keskkonna vahetus ja partneri nägemine uutes tingimustes. Lisaks aitab ühine treening meelde tuletada, kui palju kallim vaeva näeb, et oma pepu sinu jaoks trimmis hoida. Ärge siis unustage, et orgasmid on parimad valuvaigistid, sh leevendades ka treeningujärgseid vaevusi.

Rohkem nippe leiad Ulaka Kaunitari blogist!