1. Gaasid.
Aktiivselt end liigutades ja asendeid vahetades  võib juhtuda, et gaasid tahavad välja tulla. Nii sul kui tal.

2. Unustasid raseerida.
Sa ei plaaninud hommikul kodust väljudes kallimaga voodisse jõuda, kuid nii see ikkagi läks ja sa tahad piinlikkusest maa alla vajuda, kui kallim su püksid maha tõmbab ja sealt tavapärasest suurema põõsa eest leiab. Lihtsalt selgita, et sul ei olnud aega sellega tegeleda ja kinnita, et tavaliselt oled hoolsam.

3. Keha veab alt.
Tema väikemees keeldub kaastööst või sina ei märgu piisavalt. Kuigi te mõlemad olete 100% valmis asja kallale asuma, mängivad kehad millegipärast vingerpussi. Kui probleem on sinus, hoia libestit käepärast. Kui temas, proovi teda delikaatselt ja hellalt aidata, aga kui see tulemusi ei too, ära marsi pettunud näoga minema, vaid tule olukorrast naljaga välja.

4. Okse.
Alkohol ja seks käivad tihti käsikäes. Tihti juhtub, et voodisse jõutakse pärast pöörast pidu või ohjeldamatut söömist. Siis juhtub see, mis peabki juhtuma — su keha ei pea vastu ja kõik tuleb välja. Hoia siis ämber ligi või vali rahulikumad poosid.

5. Head und!
Mõnikord on küll vaim valmis, aga silm ei püsi pärast rasket tööpäeva enam kuidagi lahti, nii et jääd keset akti lihtsalt magama.

6. Vale nimi.
Voodis vale nime karjumine ei tähenda tingimata seda, et see, kelle nimi üle huulte tuli, on sul jätkuvalt ja pidevalt mõtteis, kuid kahtlemata rikub see su partneri tuju lõplikult ära.

7. Armuavaldus.
Kui need kolm kuulsat sõna tulevad sul või kallimal esimest korda üle huulte vahekorra ajal, on kaks varianti — see lisab veelgi pauerit või nullib kõik täielikult. Parem ära tee seda.

8. Vigastus.
Seksivigastused on levinumad kui me arvata oskame. Arusaadav, sellest väga ei taheta rääkida. Viis üllatavalt levinud seksivigastust

9. Vahele jäid!
Raseerimine pole just maailma seksikaim tegevus ja tavaliselt teed sa seda duši all privaatselt. Mõnikord aga arvab kallim, et maru lahe oleks sind üllatada ja sinuga koos pessu tulla… just sel hetkel, kui sa oma nabaalust kasid.

10. Teolt tabatud.
Sa unustad, et su vanemad pidid külla tulema ning see meenub sulle alles siis, kui te kallimaga elutoa põrandal vanainimeseasju ajate ja mamma-papa uksest sisse astuvad…

11. Esinemisraskused.
Mõtled, et eriti äge oleks 10 minutit enne tööleminekut üks väike kähkukas korraldada, kuid siis veavad teie kehad teid alt ja mälestuseks jääb vaid kohutav segadus ja piinlikkus.

12. Päevad.
Sa määrisid ära oma uue kallima uued linad. Mitte just väga erutav ja romantiline.

13. Aroomid.
Higi võib olla seksikas, aga ta võib ka olla üldse mitte seksikas. Ja soovitusel end pärast seksi puhtaks pesta on ka päris hea põhjus olemas — higi + muud kehalõhnad ei ole meeldivad.

14. Fantaasia ei lähe läbi.
Sa teed ettepaneku proovida midagi uut ja vallatut, kuid kallim lükkab selle tagasi, õudus silmis. Sina tunned end friigina, temal on piinlik, et ta asjaga kaasa minna ei taha.

Allikas: Madamenoire