Kuigi ahjukartulid grill-lihaga võivad olla teie mõlema lemmiksöögid, tasuks romantilisest menüüst välja jätta liha, tärklis ja rasvarikkad toidud. Need tekitavad lisaks täiskõhutundele ka punnis kõhu ja puhitised, millega üldjuhul ei kaasne suurt soovi riided seljast heita ja ennastunustavalt armurõõmudesse sukelduda. Parimad on kerged salatid, mis annavad energiat ja varustavad vitamiinide ja mineraalidega. Enamasti peetakse intiimsete õhtusöökide kohustuslikuks elemendiks ka veini, kuid selle tarbimine vähendab oluliselt tundlikkust ja võib pärssida meie sooritusi. Õnneliku lõpuga õhtuks võiks hakata valmistuma juba hommikul, et keha oleks värske ja meel ergas. Valmista endale mahl, mis suurendab verevarustust ja seeläbi tundlikkust ning aitab armusessioonidel kauem vastu pidada. Joo mahla kolm korda päevas enne tähtsat kohtingut või iga päev, et saada püsivamaid tulemusi.

Seksienergia ammutamise salajane mahlaretsept:

25-100g ingverit (pane nii palju, kui maitsemeel heaks kiidab)
500g peeti
1 õun
1 sidrun koos koorega

Pane kõik koostisosad mahlapressi ja naudi!

Kui plaanis pole mitte üks õnnelik lõpp vaid mitu ja seksimaraton kestab terve öö, on oluline endale vaheaegadel väikeseid snäkke lubada, et anda kehale lisaenergiat. Kaks vahepala, mis on üheaegselt maitsvad, ahvatlevad ja seksikad, on maasikad ja tume šokolaad (kakaosisaldus 70-85%). Kellel aga maasikatest isu selleks suveks täis, võiks proovida midagi täiesti uut. See on seksijumalannade selle suve lemmikretsept ja eriti hästi maitseb kallima kehal serveerituna.

Seksijumalannade jäätiseretsept:

300 g külmutatud marju (nt maasikad, mustikad, vaarikad)
1 banaan või 1/2 — 1 mangot
10-12 kuivatatud datlit või aprikoosi ilma kivita
1dl kookospiima või värskeltpressitud apelsinimahla
1/4 tl vanilli
1/2 tl kaneeli

Pane kõik koostisosad köögikombaini (blender ei pruugi selleks sobida) ja pane kombain tööle nii kauaks, kui segu muutub jäätiseks (see võtab aega paar minutit). Kui oled väga seiklushimuline, võid lisada veel kardemoni. Antud kogusest tuleb 4 portsjonit.

Loe rohkem Ulaka Kaunitari blogist!