1. Lapsehäälega rääkimine

Väikese tüdruku häält tehes meenutadki meestele just last, mis pole just kõige ideaalsem, arvestades, et sinu eesmärk temaga tutvudes on hoopis midagi muud saavutada.

2. Kasutad hästi palju parfüümi

Kui su eesmärk on ta parfüümiga ära lämmatada, siis piserda aga edasi, kuid võrgutamisel kehtib pigem põhimõte “vähem on rohkem”. Ära alahinda enda loomuliku aroomi võimekust ja tea, et vahel mõjub sinu naha lõhn isegi paremini.

3. Pardihuuled

Selfidest sõltuvuses tüdrukud usuvad, et pruntis huuled muudavad neid atraktiivsemaks, aga olgem ausad, nad eksivad.

4. Ebamugavate kingade kandmine

Pole vaja pista oma jalgu liiga kõrge kontsaga kingadesse lihtsalt selleks, et meestele muljet avaldada. Meestele meeldivad palju rohkem naised, kes tunnevad end mugavalt ja naudivad hetke.

5. Kohatu jutt

Kui sööte parasjagu mehe vanematega koos õhtust, pole vaja hakata rääkima sellest, mida sa temaga hiljem magamistoas teha plaanid. See, kui oskad teemasid vastavalt olukorrale valida, jätab sinust palju parema mulje nii vanematele kui ka sinu kallimale.

6. Kohtled tema meheau valesti

Ei, tegemist pole pulgakommi ega käigukangiga ning tema rahuldamiseks pole vaja mingeid valusaid trikke ega liigset pingutamist, millest võib kergesti saada ülepingutamine.

7. Särapuuder

Ükski mees ei taha minna välja naisega, kes oleks justkui särapuudri topsi hüpanud. Nii satuvad helkivad osakesed ka tema nahale ja juustesse ning ta peab järgmisel päeval sõpradega kohtudes taluma korduvaid naerupahvakuid, kui ka kogu tema keha helgib.

8. Tarbid alkoholi, et talle muljet avaldada

Ära tunne vajadust tarbida sama palju alkoholi kui tema. Telli enesekindlalt vahelduseks hoopis limonaadi või klaasike vett ja jätad endast palju parema mulje.

9. Üritad näha välja nagu pornostaar

Veidrad liigutused magamistoas pole mõeldud päriselus järele proovimiseks ja seda üritades jätad endast lihtsalt tobeda mulje. Iga mees, kes su tähelepanu väärib, hindab sind täpselt sellisena nagu sa oled ja selleks ei pea sa kordama erootilistest filmidest nähtut.

Allikas: Women’s Health