Sa võid sattuda segadusse

Vahel on väga keeruline mõista, kelle käsi su rinnal on ja kelle huuled puudutavad su tead-küll-mida, sest oled lihtsalt liiga hõivatud sellega, kus sinu käed ja huuled on.

Vahel tunned end väljajäetuna

Kolmeka ajal tekib momente, kus suure tõenäosusega tunned end nagu viies ratas vankri all. Tõenäoliselt juhtus see kogemata, sest nagu eelnevalt mainisime, vahel inimesed ei saagi enam aru, et kes teeb mida. Haara lihtsalt ise initsiatiiv ja liitu uuesti mänguga.

Tavaliselt on kaks inimest, kes on sellest rohkem huvitatud

See on täiesti loomulik, et kolmekate puhul on tavaliselt just kaks inimest, kes soovivad seda rohkem teha kui kolmas. Võimalik, et nad on seda juba eelnevalt kogenud või neile meeldib uusi asju katsetada.

Üks kolmest peab eriti palju vaeva nägema

Kui tegemist on ühe mehe ja kahe naise komboga, siis peab rohkem vaeva nägema just mees, aga kui tegemist on vastupidise olukorraga, siis teeb naine rohkem tööd.

Te liigute päris palju

Teil on vaja kolmeka ajal palju rohkem asendeid vahetada kui kahekesi seksides ja vahel ajab see teid eriti segadusse.

Vahel ei jõua kõik tippu

Mida rohkem on mängus naisi, seda vähem tõenäoline on, et te kõik jõuate seksi ajal ka orgasmini. Kui kaks inimest jõuavad tippu, aga üks ei jõua, on teised juba liiga väsinud, et kolmas lõpuni aidata.

Samas on raske mõista, kas kõik said orgasmi

Vahel lihtsalt on raske aru saada, kas kõik on lõpetanud või mitte ja seda eriti juhul, kui kolmekas domineerivad naised.

See on intensiivne

Kolmekad on väga intensiivsed, sest kehaosad “lendavad” kogu aeg sinu suunas. Pead sellega toimetulekuks olema väga lõõgastunud.

Reeglid puuduvad

Tõepoolest, kolmekate puhul ei ole paigas kindlaid reegleid, mida järgima peate. Kui voodit jagavad üks mees ja kaks naist, siis see mees ei pruugi nende mõlemaga vahekorras olla. Kui aga üks naine ja kaks meest, siis ka naine ei pruugi tahta nende mõlemaga vahekorras olla.

Hääli on nii palju

Kui kolm keha on risti-rästi ühes voodis, siis teie kehad puudutavad teineteist päris palju ja sealt tekib igasuguseid veidraid helisid.

Pead jälgima, et kõigil oleks lõbus

Kipud kolmeka ajal pidevalt muretsema, kas kõik on ikka mängus sees. Kui seksid kõigest ühe inimesega, ei pea sa ju kunagi selle peale mõtlema.

Need on päris väsitavad

Tunned end pärast kolmekat üliväsinuna. Kahekesi seksimine aitab mõned kalorid põletada, aga pärast kolmekat tahad ühte korralikku valgujooki.

Lõpp on päris veider

Mis te nüüd tegema peaksite? Kallistama? Teleka käima panema? Pitsat tellima?

Allikas: MadameNoire