1. Igava teleseriaali vaatamine

Tuleb välja, et need, kes omavad magamistoas televiisorit, seksivad rohkem kui need, kellel seda ei ole. Loomulikult on osa sellest tingitud ulakate programmide vaatamisest, kuid 29 protsenti tunnistas, et neid on igavad seriaalid hoopis hullamiseni viinud.

2. Palgatõusu saamine

Teadmine, et arvete ja liisingute pärast ei pea enam muret tundma tekitab pähe igasuguseid vallatuid mõtteid. Kas pole?

3. Adrenaliinirohke kohtingu planeerimine

Muuda oma kohting libiidotõstjaks! Jätke seekord kino vahele ning tehke koos midagi sellist, mis vere tõeliselt keema ajab. Kogu see energia kandub edasi ka magamistuppa!

4. Spetsiifilised lõhnad

Uuringutest on selgunud, et kallid parfüümid ei ole alati parim valik. Naistele meeldib, kui nende mees lõhnab bensiini, värvi või naha järele. Naistest endast peaks aga huulepulga, beebiõli või grillitud liha lõhna erituma. Proovige järgi!

5. Avokaadode söömine

Avokaado on afrodisiakum! Head isu!

6. Punane värv

… ei ole ilmaasjata kirevärviks nimetatud! Naised, võõbake aga huuled punaseks ja pange selga lõõmav kleit. Õhtu täis kirge on garanteeritud.

7. Punase veini joomine

Romantilise õhtu joogiks vali punane vein, sest see tõstab teie mõlema libiidod lakke. Kanna punast, joo punast!

8. Lugemine

Võib küll veidralt kõlada, kuid lugemine on see, mis sind hulluks ajab. Fantaseerimine suurendab sinu kehas dopamiini ja testosterooni taset, mis omakorda mõjub hästi seksiisule. Ruttu raamatukokku!

9. Higistamine

See on küll rõve, aga tõsi. Naisi ajab meeste higistamine peast täiesti pööraseks.

10. Oma kallima pildi vaatamine

Appi tõttab tõeline romantika! Lihtne, kuid samas vägagi efektiivne viis — võta oma kallima pilt ja vaata seda. Nii tõuseb su õnnetunne ja positiivse lükke saab ka libiido.