Tavaliselt piisab, kui silitad oma peikat siit, limpsad sealt ja… juba on ta näol lai rahulolev naeratus. Kuid eksperdid väidavad, et selline kiire ja lihtne versioon on vaid üks võimalustest. Nad on avastanud sügavama kirjeldamatu naudingu, pikendatud orgasmi. Jajah, see kõlab nagu linnalegend, kuid ometi tõestati hiljutises uuringus, et spetsiifilise aeglase, õrritava ja kauem kestva eelmänguga vabaneb mehe ajus kolme sorti hormoone — testosterooni, dopamiini ja oksütotsiini -, mis kõik koos kutsuvad esile pikema ja tõelist laengut andva finaali. Kui keskmine mehe orgasm kestab umbes viis sekundit, siis õige tehnika ja paraja õrritamiskogusega võid oma peika panna mõnust surisema lausa kuni 30 sekundiks. Paku oma kutile kuus korda pikemat õnnetunnet meie teaduslikult tõestatud võrgutamisplaaniga.

1. samm

Päästa valla tema patused mõtted

Eesmärk on maratonipikkune plahvatus, mitte lihtsalt lühike ilutulestik. selleni jõudmiseks on vaja mehele anda piisavalt aega fantaseerimiseks ja erootiliste kujutluspiltide loomiseks, mis suurendavad tema iha. sa pead tema meeled pöördesse ajama ammu enne seda, kui tegelikuks keha puudutamiseks läheb. alusta võrgutamismissiooniga nii varakult kui võimalik (näiteks siis, kui te mõlemad hommikul end tööleminekuks sätite) ning jätka oma tegevust terve päeva jooksul. me ei mõtle sellega tavalisi ilmselgeid vihjeid, nagu
alasti ringijalutamine.

Loe Cosmo novembrinumbrist:
• Intervjuu Ashley Greene’iga

• Seksikaimad asjad, mida ta alasti teha saab

• Ilurituaalid kahele

• Läksite just lahku — kuidas edasi?

• 20 asja, mis on paremad kui seks

• Kas depressioon on moehaigus?

• Naudinguteadus

• Tark viis töölt lahkumiseks

• Kuidas korraldada korteripidu

Raamatu “The Male Brain” autori Louann Brizendine’i sõnul on asi tõhusam, kui jätad ka midagi kujutlusvõime hooleks, olgu selleks siis riivatute vihjete kõrva sosistamine või vaid hetkeks enne uksest väljumist oma sääre paljastamine. “Kui ta peab oma peas ülejäänud lüngad täitma, hakkab ta igasuguseid seksikaid võimalusi fantaseerima, mis omakorda on tema jaoks ahvatlev ning hoiab teda pidevas erutusseisundis,” ütleb Brizendine.

Kogu see magus piin teenib kindlat eesmärki: andes topelttõuke vajalikule hormoonile, saab ka pikendatud orgasm võimalikuks. Esiteks tõstab see testosteroonitaset, mis omakorda elavdab mehe libiidot (ehk iha). Lisaks sellele tõuseb ka dopamiinitase, mis seksuaalterapeudi ja raamatu “The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking” kaasautori Yvonne K. Fulbrighti  sõnul tekitab füüsilist seksuaalset erutust. “Kui oled tema aju juba tunde õrritanud, on tema keha mõlemast hormoonist tuvil.”

5 tegevust, mis panevad tema vallatud mõtted täiskiirusel tööle

1. Las ta näeb sind hommikul poolpaljalt juukseid föönitamas.

2. Edasi pane meikides peale oma lemmik kui-ma-oleks-strippar-laul (meile meeldib Rihanna “S&M”). Ta mäletab terve päeva, kuidas sinu pepu liikus.

3. Lindista oma häälitsemist, kui tegeled eneserahuldamisega. Seejärel saada talle keset päeva audiofail ja lisa sellele tekst: “Kas sa tahaksid seda täna õhtul kuulda?”

4. Töölt koju jõudes võta kohe rinnahoidja seljast. Nii näeb ta esimese asjana sinu õrritavaid rindu.

5. Koos õhtust süües ütle talle midagi riivatut, näiteks: “Näed, kuidas ma seda lihatükki naudin? Hiljem pistan nahka ka sind.”

2. samm

Puuduta ja õrrita

Kui olete magamistuppa jõudnud, ei tohi aeglane õrritamine lõppeda. nüüd peaksid tema ootusärevust üles kütma, keskendudes eelmängu ajal puudutustele — kasuta oma sõrmeotsi, huuli, rindu. Meest puudutades vallandub ta kehas kolmas võimas hormoon, oksütotsiin, mis on tuntud ka kaisutamishormoonina. see tugevdab teie sidet, kuid samas on sel ka võime sinu peika orgasmi vapustavalt võimendada.

Brizendine’i sõnul täidab oksütotsiin orgasmi ajal aju ning teadlaste arvates on just see põhjuseks, miks mehed kogevad üle keha võimsat surinat. Mida rohkem sa teda puudutades õrritad, seda enam koguneb tema ajusse  oksütotsiini. Kombineerides seda hormooni küllusliku koguse testosterooni ja dopamiiniga, moodustub võitmatu kolmik, mis intensiivistab mehe orgasmi.
Oksütotsiin stimuleerib ka ejakulatsioonilihaste kokkutõmbeid tema peenises, need on siis palju intensiivsemad kui tavaliselt.

Selle kõige juures on aga üks väike “aga”. Selleks, et sinu peika korralikult plahvataks, ei tohi sa teda igalt poolt katsuda… ja eriti mitte neist paigust, kust ta seda kõige rohkem sooviks. “Oluline on jõuda võimalikult suguelundite lähedale, ilma et sa neid tegelikult puudutaks,” selgitab seksuoloog ja raamatu “Down Right, Feel Right: Outercourse for Him and Her” autor Rachael Ross. “See loob erootilise ootusärevuse. Kui ta peab ennast tagasi hoidma seni, kuni sa viimaks tema peeniseni jõuad, saab ta aju järjekordse portsu dopamiini.”

5 sammu, mis täidavad ta keha särinaga

1. Pane selga oma kõige siidisem rinnahoidja või alussärk ja hõõru end tema keha vastu üles-alla, lõpeta natuke enne kubemepiirkonda jõudmist.

2. Silita tema külge (rinnakorvi alt kuni puusaluuni). See piirkond on tuntud kui mõnutsoon, sest sealsed närvid on ühenduses peenisega. Selle paiga stimuleerimine paneb ta vaagnalihased reflektoorselt kokku tõmbuma ja ta ei jõua ära oodata, millal asjaks läheb.

3. Liigu allapoole ja masseeri tema alaselga. Selgroo ots on tulvil närvilõpmeid, mis saadavad tema ajju mõnusignaale.

4. Joonista keelega tema suguelundite piirkonnas suur ring, laku õrritavalt tema alakõhtu ja reite sisekülgi.

5. Keskendu tema reitele — suudle ja näksi õrnalt just seda piirkonda (niiskus suurendab erutust). Seal paikneb võimas närv, mis tema varustust otseselt stimuleerib. Lisaks sellele on nahk selles piirkonnas õhem kui mujal ja seega eriti tundlik.

3. samm

Kasuta alusta- ja lõpeta-trikki, et plahvatuslikult finišeerida

Nüüdseks hetkeks on sinu kutt nii üles piitsutatud, et võiks kohe plahvatada… kui sa vaid laseksid. Kuid et tagada talle imelist finaali, on sul vaja teda veel erutusseisundis hoida. Asja tuum peitub mehe korduvas orgasmi äärele viimises ja maharahustamises.

Miks see kasulik on? “Orgasmi kontrollib sümpaatiline närvisüsteem, mida tuntakse ka “võitle-või-põgene”-nime all,” ütleb Brizendine. “Su keha satub sellisesse olekusse siis, kui sul on stress.” Tõlge: mida rohkem sa teda õrritad, alustades ja siis jälle lõpetades, seda rohkem “stressis” (aga ainult heas mõttes) on tema keha ja ta erutusseisund süveneb. Sellist “narritamist“ — viid ta plahvatuse äärele ja tõmbud siis tagasi — tuleks korrata kaks kuni kolm korda.

Kui mees läheb näost punaseks, ta hingamine kiireneb või lihased tõmbuvad eriti pingesse, annab see märku, et ta ei suuda end enam tagasi hoida. “Sellesse punkti jõudes on tunne, nagu puruneks hüdroelektrijaama tamm,” räägib Ross. Nüüd ära teda enam narrita, vabanemisrõõm täidab mehe keha lõputute mõnulainetega…

5 sammu, mis lennutavad ta kosmosesse

1. Lase tal endasse siseneda, kuid nii, et tupes on vaid peenisepea. Seejärel pitsita peenist mitu korda oma vaagnapõhjalihastega (nagu hoiaksid pissi tagasi), enne kui lubad sellel endasse tervenisti siseneda.

2. Istu talle kõhu peale ja hõõru oma häbet ta kubeme vastu. Niimoodi liigub peenis sinu sees vaid pisut ja ta tunneb vähem orgasmi õhutavat hõõrdumist. Samas valdavad teda mõnulained ja ka sinul on superhea.

3. Asendeid vahetades, näiteks naine peal poosist koerastiilile üle minnes, vaheta voodis asukohta ja puuduta ennast. Nii saab ta õrritava vaate osaliseks veel enne, kui sinusse siseneb.

4. Kui mees hakkab tippu jõudma, sikuta teda õrnalt munanditest — see hoiab orgasmi tagasi. Kui soovid aga asjade käiku kiirendada, võta munandid pihku ja suru neid peenise poole.

5. Pigista korduvalt tema lahkliha piirkonda (see on koht munandite ja tagumiku vahel). Suru seda paika pöidlaga või hõõru ringjalt sõrmenukkidega. See ala on nagu orgasmi start/stopp-nupp — puuduta teda sealt, et tegevusele vunki lisada, või eemaldu, et asjade käiku aeglustada.

Cosmopolitan novembrinumber