Kui meestelt küsida, milline on nende elu parim seksikogemus, siis ootad neilt arvatavasti kirjeldusi metsikutest seksorgiatest, mille käigus prooviti ära viimanegi kui üks “Kamasuutra” poos. Või pöörane grupikas modellidest kaksikutega. Hiljutine Cosmo uuring räägib aga hoopis teist keelt. 71% vastanutest väitis, et nende jaoks muudab seksi vastupandamatuks teadmine, et nende partneril ei saa neist isu täis.

“Tavaliselt on fookuses mees, kes võrgutab naist,” ütleb raamatu “Sex Recharge” autor Ian Kerner. “Kuid nagu sinagi, igatseb ka mees tunda, et tahad teda niivõrd, et pead end hoolega vaos hoidma, et mitte tal riideid seljast rebida.” Ja selleks ei piisa vaid naine peal poosi ausse tõstmisest (kuigi, jah, hea algus seegi). Ka muud pisikesed detailid tõestavad su mehele, kui väga sa teda tahad. Kujutle, et sa surud oma keha tugevalt ta vastu ning sosistad talle kõrva sisse nurjatuid vallatusi — see ongi see, mis teeb heast seksist enneolematult hea.

Nüüd, kus sa tead, et mees otsib voodist võrgutajat, tšekka siit järele, kuidas anda talle märku, et sa tahad teda kohe.

Edasta ühemõttelisi sõnumeid

  • Helista talle ja uuri, mida ta parasjagu teeb. Kui ta on rääkima hakanud, sega ta jutu vahele ja ütle talle nii muuseas, et oled parasjagu voodis alasti ning katsud end ühest väga privaatsest kohast. Kui sulle ei meeldi teda oma eneserahuldamisse pühendada, siis ega sa ei peagi end tegelikult katsuma. Piisab ka pisut raskemast hingamisest ning lausest, et sa nii väga tahaksid, et ta suured käed sind just nüüd hellitaksid. Efekt on sama.

  • Kui olete avalikus kohas, mine mehe selja taha ja võta ta oma käte vahele, nii et vaadates jääb mulje, nagu sa lihtsalt kallistaksid teda. Siis suru oma rinnad ja niuded mõneks sekundiks tema vastu.
  • Kui jood pudelist, lase oma huultel aeglaselt libiseda mööda pudelisuud ja vaata talle neelates sügavalt silma. Siis limpsi oma huuli, nagu oleksid joomise lõpetanud — üsna võimalik, et ta saab sellest vaatepildist kaugjuhitava orgasmi.
  • Jäta talle sõnum, kus kirjeldad detailselt viimase kuuma öö sündmusi ning lõppu lisa küsimus: “Kas sa arvad, et me võiksime seda täna öösel ületada?” Hea koht teate jätmiseks on rahakott või külmkapp.
  • Kutsu ta enda juurde tegema midagi, mis sind ootamatult üles kütab. Näiteks palu tal parandada oma CD-mängijat ning ütle talle, et sa tead veel asju, milles ta käeliselt osav on…
  • Sosista talle õrnalt kõrva sisse need kuus sõna: “Ma tahan sinuga seksida — kohe praegu!” Tee seda mõnes kohas, kus sel pole eelneva tegevusega mingit seost, näiteks keset hommikusööki või pikas kassajärjekorras seistes.
  • Kuna kutid on teatavasti supervisuaalsed, siis loobu parem magusate SMS-ide tippimisest ja saada talle parem fotosid sellest, mida kavatsed temaga ette võtta. Kui kasutad e-posti, siis ära tee seda töömeililt. Ära muretse, sa ei pea selleks võtma pornostaarilikke poose, piisab ka sellest, kui saadad talle lingi seksikast pesust vihjega, et kavatsed öösel seda kanda. Või pildi kausitäiest vahukoorest allkirjaga: “Mina + sina + kuhjake seda = vapustav kuumus.”
  • Näpista teda ootamatult tagumikust, andes talle mõista, et sa tahad teda ta keha, mitte (uskumatult hea) iseloomu pärast.
  • Kui te hoiate käest kinni, pane tema keskmine sõrm endale suhu ning laku ja suudle seda nagu peenist. Lükka see siis endale sügavale kurku ning vaata talle kavalalt silma, kui ta sind, suu ammuli, jälgib.
  • Kui märkad, et mõni seksikas naine su peikat süüdimatult tšekkab, siis selle asemel et vihast stseeni korraldada, sosista hoopis oma mehele sensuaalselt kõrva sisse: “See naine seal riietas sind just silmadega lahti. Ma olen nii õnnelik, et vaid mina saan sind kodus päriselt alasti koorida.”
  • Peolt lahkudes vabanda oma peika sõprade ees, et sul on väga kahju, aga sa ei suuda enam tõesti rohkem oodata, et… mmm… viia oma mees koju. Tema sõbrad tõlgendavad seda nii, et sa ei suuda kannatada, millal te linade vahele pääsete, kuna su boyfriend on seksijumal. Ja usu mind, see on sinu mehe jaoks magusam, kui oma sõpradele jalgpallis ära teha.

Tõmba ta raevukasse eelmängu

  • Kui ta naaldub sinu poole, et sind suudelda, haara kätega ta kuklast ning tõmba ta endale lähemale. Suudeldes teda tema juukseid sasides annad talle märku, et sul ei saa iialgi tema musitamisest isu täis.
  • Vahetult enne suuseksi tõmba keelega üle oma huulte ja sosista talle kõrva, et sa ei jõua ära oodata, millal saad teda maitsta.
  • Kui oled voodis ja tegeled oma tavapäraste asjadega –näiteks vaatad telekat või loed raamatut –, siis rulli ennast ootamatult tema peale ja hõõru oma keha õrnalt ta vastu.
  • Lükka tal käed üle pea ning tee talle massaaži, kasutades selleks vaid oma rindasid. Vahetult enne seda määri nibudele kreemi — sellega võimendad hõõrdumisest saadavaid aistinguid.
  • Võimalda talle tegelikkuses märg unenägu. Kutsu ta endaga duši alla, lasku seal ootamatult põlvili ja asu suuga ta peenist hellitama. Soe veejuga, mis ta kannikaid mudib, ja sinu suu rütmiliste liigutuste kombo sunnib teda haarama seinast kinni, et mitte mõnust pikali kukkuda.
  • Haara suudeldes pihku ta kaks keskmist sõrme ja pane need vastu oma aluspükse. Nii saad talle näidata, kui märjaks ta sind on ajanud.
  • Kui ta sulle suuseksi teeb, siis liiguta oma puusi temaga ühes rütmis ning libista oma alakeha talle võimalikult lähedale. Nii näitad talle, kui väga sa naudid tema pingutusi.
  • Lükka oma kallim voodisse pikali, käed külgedel, roni kaksiratsi ta otsa, nii et su põlved suruvad ta küünarnukke kergelt ta keha vastu. Võrguta teda — välguta hetkeks paljast ihu (demonstreeri talle rinnahoidja vahelt oma nibusid) ja tee puusadega ringe, nagu siis, kui teda seksides domina’na taltsutad.
  • Kui mees räägib telefoniga, hiili vaikselt ta selja taha ja haara õrnalt ta peenisest. Kasuta altkäehaaret ning simuleeri tema tavapärast eneserahuldamisvõtet. Kui oled piisavalt pikk, suudle seda tehes ta kaela, liikudes aeglaselt mehe hüpertundliku mõnupunktini — sinna, kus lõppeb kael ja algab selg.
  • Kingi talle ülikuum suudlus. Haara ühe käega tema kaelast, teisega ta tagumikust ning suru oma rinnad ja puusad tugevalt vastu ta keha.
  • Kui rahuldad teda suuga, siis peatu vahel, limpsi tema peenisepea serva ja seejärel hõõru seda oma ülakeha — huulte, põskede, rindade ja õlgade — vastu, säilitades samal ajal temaga silmsidet.
  • Kui istute külg külje kõrval, näiteks autos või lõunalauas, suuna ta käsi oma jalgevahele ja liiguta seda ringe tehes.
  • Kui ta on end juba täiesti paljaks koorinud, siis luba oma silmadel tema keha igast sentimeetrist mõnu tunda. Kui tahad selle juures veel eriti nurjatu olla, võid ennast samal ajal vaevumärgatavalt silitada.
  • Kehastu metsikuks tiigriks ning haara ta alukad oma hammaste vahele ja tõmba need käte abita alla. Kui oled ühe kannika juba peaaegu paljastanud, suundu teisega sama tegema. Siis võta hammastega püksikummist kinni ja tõmba püksid ühe ropsuga jalast ära. Vaikselt askeldades võid lubada endale ka väikest vallatust, lastes sügavalt kurgupõhjast valla urina.

Kasuta meesteõgija seksinippe

  • Koerastiili harrastades pööra oma nägu tema poole, nii et ta võiks sinu mõnulevat näoilmet nautida.
  • Kui vähegi võimalik, püüa piiluda vaatepilti, kui peenis sisse-välja käib. Hoolitse selle eest, et ta su tegevust märkaks.
  • Kiida teda ta suurepäraste seksioskuste eest. Kui ütled midagi stiilis: “Mitte keegi ei ole osanud niimoodi teha,” lased tal end tunda tõelise staarina.
  • Kui sul on stringid jalas, kuid oled liiga kannatamatu, et nendest vabanemisega tegeleda, lükka püksikud lihtsalt alt eest ära, haara ta peenis ja palu tal kohe endasse siseneda.
  • Libista küüntega mööda ta selga üles-alla ja, pressides küüsi õrnalt ta naha sisse, joonista aeglaselt kaheksaid. Selle mõnu tekitava liigutusega demonstreerid talle oma ürgset kirge.
  • Kui su mees toimetab sinu kohal, siis pigista ja mudi oma rindu. Ütle talle, et ta mõjub sulle lihtsalt nii erutavalt, et sa ei suuda teisiti, kui pead ennast puudutama.
  • Mõnel õhtul, kui saabud pärast väsitavat tööpäeva koju või olete parkinud mõnel vaiksel tänaval lukusta uksed, kustuta tuled ja ütle talle, et ta ei tohi ennast liigutada. Siis roni talle otsa üheks kiireks kähkukaks.
  • Ära varja oma erutust, kui ta sinusse siseneb, ja lase kuuldavale üks sügav oie. Seejärel luba tal teha paar tõuget ja palu tal siis uuesti siseneda. See hetk on mehe jaoks ülimalt mõnus ja teadmine, et see ka sind üles kütab, teeb selle veelgi vingemaks.
  • Seo ta silmad mõne siidise salli või rätikuga kinni ja asu teda naine-peal-poosis rahuldama. Paku talle äkilisi multiaistinguid: tee ta puusadel sõrmedega ringe, trummelda sõrmeotstega ta rinnal, suudle tema kõhtu ja silita keelega ta kaela. Ja ära luba tal silmi avada enne, kui ta orgasmi saab.
  • Haara ta käest kinni ning lükka ta esimese ettejuhtuva seina vastu. Kummardu ja toeta oma peopesad vastu seina. Kui ta on sinu aktiivsusest liiga rabatud, et midagi ette võtta, siis haara ta puusadest ja tõmba need enda vastu. Ta saab su vihjest aru ja on rohkem kui rõõmus tegutsema asuma.

Allikas: Cosmopolitan, aprill 2010