Loe ja vaata Cosmo jaanuarinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Ellie Goulding

• Cosmo muusa: näitlejanna Rea Lest

• Kuu kompu: muusik Erki Pärnoja

• Suur aastahoroskoop 2016

• Kanaema või karjäärinaine?

• Prillid ja meik

• Nipid, mille eest meid 1. jaanuaril tänad

Esimene orgasm, mille Amelia (30) oma poiss-sõbraga seksides sai, saabus ootamatult. “See lihtsalt juhtus. Ma ei õpetanud talle, mida ta tegema peab,” räägib naine. Kuni selle hetkeni ei hoolinud Amelia sarnaselt teistele noortele naistele enda mõnutunde saavutamisest piisavalt palju, et riskida piinlikkustundega, mis võib teemat tõstatades tekkida. Aga orgasm muutis kõike: see juhtus, talle meeldis ja aeg oli seda korrata.

“Ma muutusin hullumeelselt entusiastlikuks, kui lähedale jõudsin,” meenutab ta. “Jah! Tee seda, veel!” Aga selle asemel et teda suunata, lasi Amelia mehel teha seda, mida too soovis, ja lihtsalt lootis, et jõuab taas iseenesest tippu. Nii Amelia kui ka paljude teiste naiste jaoks oli seksist rääkimine isegi kõige usaldusväärsema partneriga raske.

Me vaatame seksist filme, kuulame laule ja räägime sellest oma sõbrannadega. Aga magamistoas oleme üllatavalt vaiksed. Enamik meist teab, et avameelne seksiprobleemidest kõnelemine viib parima tulemuseni. Asi on tagasisides: ütled oma partnerile, mis sulle meeldib, ta viib selle täide ning tulemus ongi selline, mis sulle meeldib. Šokeeriv on aga tõik, et New Brunswicki ülikooli psühholoogiaprofessori Sandra Byersi sõnul teab keskmine täiskasvanu ainult 26% ulatuses, mis ta partnerile voodis ei meeldi, ega tea seda, mis talle rõõmu pakub.

“Ringlemas on müüt, et kui partner sind armastab ja mõistab, peaks ta suutma ka sinu mõtteid lugeda ja teadma täpselt, mis sulle voodis meeldib,” selgitab Byers. Tegelikult aga tõsiasi, et see tal korra õnnestus, ei tähenda, et ta olekski leidnud tee sinu O-ni. Isegi kui su partner sind hästi mõistab, ei pruugi ta teada, mida sa täpselt soovid. Ainus inimene, kes seda teab, oled sa ise ja ainuke viis, kuidas su partner sellest teada saab, on siis, kui seda talle ütled.

Loe edasi jaanuarikuu Cosmopolitanist…