Kas oled tüdruk, kes on iga peo hing? Või armastad jahtida viimase hetke lennupakkumisi, et nädalavahetuseks näiteks Londonisse põrutada? Jah? Aga miks see bad-ass sinus tagasihoidlikuks muutub, kui asi puudutab unistuste poole püüdlemist? Sa pole ju ikka veel avanud ilusalongi, millest ammu unistanud oled? Ega libistanud paberitükikest oma telefoninumbriga selle kuti taskusse, kellega hiljuti toidupoes tutvusid? Pane need nipid kõrva taha ja ole valmis maailma vallutama.
Loe Cosmo novembrinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Sofia Vergara

• 50 asja, mis mehi (ja naisi) voodis ärritavad

• Kolumn: mis toimub mehe peas enne esimest korda...

• Elu HIV-positiivsena

• 10 meigitrendi, mida pead proovima

• Napolis vintaaži jahil

• Kokteilid Cosmo stiilis

Loca armuelus

Käik 1: astu esimene samm
Oletame, et oled baaris. Näed kena meest, te pilgud kohtuvad, ta naeratab ja siis… vaatab ta mujale. Mida sa peaksid tegema?
“Unusta reeglid,” soovitab raamatu “Make Every Man Want You: How to Be So Irresistible You’ll Barely Keep From Dating Yourself” autor Marie Forleo. “Enesekindlatel naistel pole mängudeks aega. Kui sa näed meest, keda tahad, ütle lihtsalt tere ja tutvusta end.” Ja vestlus võib alata.

Käik 2: usalda sisetunnet
Kolm kuud pärast seda, kui Jane (32) oli oma aastaid kestnud kokku-lahku-suhtele lõpu teinud, võttis ta telefoni ja valis taas mehe numbri. Ta küsis seda, mida naised peaaegu kunagi küsida ei julge: “Kas sa abiellud minuga?” Mees vastas lühidalt: “Millal?” Nad abiellusid poole aasta pärast ja on täna — neli aastat hiljem — endiselt õnnelikus abielus. “Ma ei tea, mis oleks saanud, kui ma poleks seda teinud. Ma armastan oma praegust elu!” õhkab ta.
Seega, kui tahad kallimaga abielluda, isegi kui see tähendab kas või maailma teise otsa kolimist, tee seda. Sul on seletamatu võime mõista, mis tegelikult sinu jaoks parim on. Usalda oma intuitsiooni ja julge vastu võtta otsuseid.

Loca tööl

Käik 1: leia oma kirg
Küllap on ka mõni sinu tuttav jätnud oma igapäevatöö ja otsustanud luua ettevõtte, kus ta saab tegeleda sellega, mida hing ihkab. Soovid sama? Mõtle läbi, mida sa tegelikult teha tahad, ja kui oled valmis, hakka kirjutama äriplaani. Karjäärinõustaja Rory Kelly Connor soovitab sul endalt küsida, kas sa usud tootesse või teenusesse, mida pakkuma hakkad, ja kas oled valmis õnnestumise nimel kõvasti tööd tegema. Kui su vastus on “jah”, siis pürgi oma unistuse poole.

Käik 2: tea oma väärtust
Anita (33) oli šokeeritud, kui nägi oma heliseva telefoni ekraanil eksülemuse nime. “Arvan, et ta sai aru, kui kasulik ma ettevõttele olin,” mõtiskleb ta. “Ta uuris, millised on minu naasmise šansid. Esimene mõte, mis mul peast läbi käis, oli muidugi see, et saadan ta pikalt. Samas aga teadsin, et ka minu praeguses töökohas ei hinnata mind piisavalt. Soostusin temaga siiski kohtuma ja saime ka palganumbrites kokkuleppele, nii et tundsin end hinnatu ja motiveerituna.” Anita rõhutab, et naised peaksid oma väärtust teadma — nii eurodes kui ka võimetes ning oskustes.

Loca igapäevaelus

Käik 1: kasuta võimalust
Oletame, et tunned end praeguses töökohas kompetentselt ja mugavalt, sul on lahedad kolleegid ja sa isegi ei mõtle töökoha vahetamisele, kuni… sulle tehakse megahea tööpakkumine, kus ka palk on praegusest mõnevõrra kopsakam. Lisaks uued väljakutsed ja kolleegid. Mida teeksid? Kas kaaluksid uuele töökohale minemist või jätkaksid praeguses mugavustsoonis?

Käik 2: julge seigelda
Hetkel New Yorgis resideeruval fotograafil Maritil (31) on suurepärane näide, kuidas olla piisavalt loca. Ühel hommikul helistas naisele tuttava tuttav, kes uuris, millised on ta järgmise nädala plaanid — nimelt oleks vaja abi, et toimetada üks pulmakleit New Yorgist Austraaliasse. Pärast nädalast soodsate lennupiletite otsimist oligi ta lennul, mis kestis üle 20 tunni. Muuseas, selles pulmas tegi ta pruudist foto, mis on siiani tema portfoolio üks kauneimaid pilte. “Mul pole tihti aega kaaluda millegi plusse ja miinuseid. Paljud minu lemmikfotod on kõhutunde järgimise tulemus.” Kardad, et seiklused võivad halvasti lõppeda? Kui sinuga peaks midagi ootamatut juhtuma, unusta see ja tegutse edasi. Ole valmis uuteks seiklusteks!
Nüüd Cosmo supersoodsa hinnaga! Vaata SIIA.