Loe ja vaata Cosmo aprillinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: saate “Eesti tippmodell” võitja Aule Õun

• Kuidas olla uus girlfriend?

• Sinu elu parim seks

• Müstilised mehed mustkunstnikud

• Väärt sõprus tööpostil

• Vähem asju, parem elu

• Puhke õide

Kui te alles käima hakkasite, panite ilmselt enne lahtiriietumist tuled kustu ja vannituppa minnes ukse kinni. Aga nüüd? Sa ehk ei mõtlegi enam sellele, et ta ei näeks sind mugavas, kuid inetus aluspesus. Kui voodis olles võid ohjeldamatusega mõnu suurendada, siis raamatu “La Seduction: How the French Play the Game of Life” kohaselt võib igasugune seksuaalne keemia kaduda, kui igapäevastes tegevustes kõike lahkelt demonstreerid.
Raamatu autor Elaine Sciolino, kes töötab ka New York Timesi korrespondendina Pariisis, on täheldanud, et prantsuse naised lähenevad võrgutamisele teisiti kui näiteks ameeriklased. Nad usuvad, et teatud salapära säilitamine võib mehe ahvatlemisel abiks olla. Sciolino arvates peaksid kõik naised seda naiselikku müstikat valdama.

Less is more

Prantsuse naised seavad piirid sellele, mida nad mehele paljastavad, sest see suurendab iha. Kui su poiss-sõber näeb pidevalt sinu naiselikke kurve paljalt, siis lõpuks need ei eruta teda enam ja ta lõpetab neist fantaseerimise. “Enamik prantslannasid ümbritseb end salapäraga isegi siis, kui nad on kellegagi kaua koos olnud,” ütleb Sciolino. Niisiis, pane duši alt tulles kindlasti rätik ümber ja ära kuivata oma pestud rinnahoidjaid seal, kus ta neid näha võib. Kui tahad, et mees seostaks sinu pesu su kuuma kehaga, siis nähes neid kusagil rippumas, nullib see nende ahvatlusvõime. Teine tähtis soovitus salapära säilitamiseks: hoia end vestluse ajal veidi tagasi. Isegi kui vahel tasub saata mõni vallatu sõnum (“Tahan sind enda sisse!”), võib tagasihoidlikkus olla palju põnevam. “Prantsuse naised on vestluses mängulisemad,” ütleb Sciolino. Saada selline sõnum, et mees sinu peale mõtlema hakkaks, kuid ära ole üleliia seksikas.

Ära unusta siivutuid detaile

Sciolino toob välja, et paljud naised jätavad seksikad lisad pigem eriliste sündmuste jaoks. Prantsuse naised aga ühendavad selliseid asju oma igapäevaeluga. Näiteks kulutavad nad umbes 20% oma sissetulekust pesule — see ei lase kirel hääbuda. Kuuma aluspesu kandmine tekitab sinus tunde, et oled seksikas ja selle tulemusel käitud ka palju võrgutavamalt. 

Teine hea võrgutamisnipp: pane peale muskust sisaldavat parfüümi. Sciolino väitel usuvad prantslannad, et lõhn ütleb naise iseloomu kohta nii mõndagi. Niisiis, leia endale signatuurparfüüm ja sinu mees hakkab sind selle sensuaalse lõhnaga seostama. Kuna muskusega parfüümid sisaldavad feromoone, teevad need sinust tõelise mehemagneti.
Milline on prantslannade parim nipp? Sciolino kutsub seda “pilguks”. See on seksuaalselt laetud silmavaade (stiilis Angelina Jolie punasel vaibal), kui lukustad oma silmad mõneks sekundiks mehele, naeratad ja vaatad siis mujale. Ehk proovisid seda oma mehe peal, kui alles kokku saite, aga see võte on uskumatult võimas ka pikaajalises suhtes. See annab edasi igatsust, õrritust ja iha olla vaid temaga ning tekitab temas soovi viia sind… KOHE voodisse.