Meie missiooniks
on muuta seks sinu jaoks võimalikult nauditavaks. Sellepärast pakume ka pidevalt nippe,
mis sind voodis õnnelikumaks teevad. Tegime ka uue voodiavastuse, mis on nüüd teaduslikult tõestatud: mehe erektsiooni kvaliteet mõjutab sinu naudingut.
Ühesõnaga, mida kõvem tal on, seda rohkem stimulatsiooni ta suudab pakkuda ja seks on sinu jaoks nauditavam. Hiljuti tulid päevavalgele nipid, mis aitavad mehe varustust kõvemana hoida. “On teada, et kindlad toiduained, elustiilifaktorid ja voodinipid mõjutavad mehe potentsi, mis aitab partneri elamust võimendada,” ütleb raamatu “No Guts, No Glory” autor Steven Lamm.
Rääkisime ekspertidega, kes paljastasid meile kogu tõe peenise kõvemaks muutmise viie saladuse kohta. Loomulikult me ei taha, et hakkaksid oma kallima kallal nüüd peenisesuurendusrežiimi rakendama, seepärast mõtlesime välja, kuidas saaksid neid võtteid salamisi kasutada.
Loe Cosmo oktoobrinumbrist:
• Kaanetüdruk: Milla Jovovichi mitu palet

• Sügistrendid 2012 – moes ja meigis

• Kuumimad paha tüdruku seksinipid

• “Millele ma kulutan...”

• Cosmo legendaarse peatoimetaja 10 käsku

• Parimad palad Pariisi moenädalalt

• 4 lõhnanooti, mis talle mõjuvad

• Väldi stressi

• Dieedisaladusi laiast maailmast

Täida külmkapp nende toodetega
Kõik tumedat värvi marjad, näiteks mustsõstrad, leedrimarjad ja mustikad, sisaldavad väga palju potentsi mõjutavaid antioksüdante (antotsüaniine), mis on erektsiooni parimad sõbrad. Indiana ülikooli uuring näitas, et arterid, mida olid läbinud antotsüaniinid, suutsid paremini talletada lämmastikhapet — see laseb veresoontel laieneda, tehes ruumi verele, mis voolab erutuse ajal peenisesse.
Kuna tooreid marju pole alati lihtne leida, siis parim variant on teha näiteks mustsõstrakeedist ja pakkuda talle hommikul pannkooke moosiga.

Minge varakult magama
Parimat seksi nautivatel naistel on üks ühine omadus — neil kõigil on mees, kes magab igal ööl vähemalt 7–8 tundi. Korralik unesessioon on peenisele hea kahel moel. “Mehed kogevad erektsioone REM (Rapid Eye Movement) unetsükli ajal,” ütleb
dr Lamm. “See tähendab, et värske veri voolab siis peenisesse, varustades seda vajalike ainetega.”
Teine faktor on vaimne. “Hommikune erektsioon on meeste puhul väga tavaline, aga see ei ole nii vaid sellepärast, et testosterooni tase on sel ajal kõige kõrgem,” ütleb raamatu “Men’s Sexual Health” autor Barry McCarthy. “Piisava une korral näeb ta unenägusid, mis on kehale omane moodus end psühholoogiliselt värskendada. Nii on mehe mõistus hommikuti klaar ja ta saab segavate mõteteta keskenduda sajaprotsendiliselt seksile.”

Jooge vähem
Kõik meie eksperdid olid selles osas ühel meelel: alkohol parandab seksi kvaliteeti ainult seetõttu, et muudab teid ükskõiksemaks ja enesekindlamaks. Aga üldiselt on see inhibiitor ehk aine, mis pidurdab keemilist protsessi. “Alkohol vähendab testosterooni formeerumist munandites ja teeb suurepärase orgasmi saavutamise raskemaks,” ütleb McCarthy. See tähendab, et kui sinu mees on purjus, siis arvatavasti ei lähe tal piisavalt kõvaks, et saaksid suurima naudingu — see ei tule kõne allagi. Nii et veendu, et te enne aktsiooni üle paari dringi ei teeks. Või veelgi parem — olge täiesti kained.

Tehke seda tühja kõhuga
Kui mees on n-ö toidukoomas, võid kindel olla, et tema sooritusvõime valmistab sulle pettumuse. “Pärast suurt einet suundub veri, mida ta vajab erektsiooniks, hoopis kõhtu, et aidata toitu seedida,” ütleb dr Lamm. Ja kui ta kiirtoidu on alla kugistanud, siis vähendab see peenise kõvastumisvõimet kahekordselt. “Kui organismis ringleb palju lisarasvu, uimastatakse need kehas olevad rakud, mis aitavad juhtida verevoogu peenisesse, ning see teeb erektsiooni tekkimise raskemaks,” seletab dr Lamm. Nii et enne voodimaratoni tasub põske pista vaid kerge snäkk.

Naudi teist raundi
Nüüd, kus tead nippe, kuidas muuta teda sama tugevaks kui Superman, võta seda vastupidavuse nippi boonusena. Saladuseks on ta äravõrgutamine tund aega pärast esimest raundi. Need 60 minutit on puhkuseperiood, mil mehe peenis taastub ejakulatsioonist täielikult. “Arstid on avastanud, et pärast tunnikest puhkust peavad mehed teisel korral kauem vastu kui esimesel,” ütleb dr Lamm.