Pane selga oma kõige riivatum ja siidisem pesu ning anna talle õhtu jooksul paar võimalust seda pisut piiluda. Näiteks paljasta sukaäär, rinnahoidjapael või natuke seksikat pitsi.

Üllata teda peokoha/baari/restorani hämaras nurgakeses kiire suudlusega. Suru ta vastu seina ja kasuta keelt, sikutades teda samal ajal õrnalt juustest.

Mine tualetti ja saada talle hetk hiljem sõnum: “Mõtlesin siin end puudutades selle peale, mida sa võiksid minuga hiljem teha…”

Pista kotti mõned piparmündikommid. Nende söömine enne tema suudlemist (huultele, nibudele, peenisele, kuhu iganes…) muudab musi eriti erutavaks ja mõnusaks kogemuseks.
Vaata Cosmo juuninumbrist:
• Cosmo kaanestaar: tõusuteel Hollywoodi staar Zoe Saldana

• Mehed vestlevad naiste ranna-look’ist

• Bikiinitrendid

• Uus & põnev armastus

• Mõned arvud vallalistele

• Ohtlik seks

• Kuidas sinu kehapilt teda mõjutab

• Nagu ikka, palju ilu ja moodi

Kui satud peol mõne üsna igava inimesega juttu rääkima või pead kaua baarileti ääres kokteili ootama, kasuta seda aega vaagnapõhjalihaste harjutuste tegemiseks. See väike pingutus valmistab su keha (ja vaimu) ette hilisemaks “lõbusõiduks”.

Kiusa teda koduteel ja ärata tema aistingud. Libista sõrmedega üle ta kaela, vöökoha ja särginööpide ning ära unusta salapärast ja sensuaalset naeratust.

Sõida autoga garaaži. Kui masin on pargitud, nõjatu kapotile ja tõmba mees enda vastu. Suudelge, kuni olete valmis riideid seljast rebima, seejärel lükka ta eemale ja juhata toaukse suunas.

Kuni kallim otsib taskust võtmeid, mine tema selja taha ja suru oma rinnad ta vastu. Seejärel siruta käed välja ja kompa läbi pükste tema varustust.

Kui olete tuppa jõudnud, nõjatu vastu seina ja sikuta teda enda poole. Põimi üks jalg tema puusa ümber ja tõmba ta sellega enda lähedale superintensiivseks suudluseks.

Säilita peomeeleolu ja pane mängima mõni kuum lugu. Säti laul korduse peale, et see ei lõppeks enne, kui teie lõpetate.

Ära pane tuld põlema. Liikuge pimedas elutoa põrandale, kus kasutad juhust ning teed talle sellist mõnu, millest ta ei osanud unistadagi.

Tehke seda köögilaual. Siis on teil alati hea oma kuuma ööd meenutada (eriti hallidel argipäevahommikutel).

Ütle talle väga detailselt, kuidas ta peaks sind katsuma. “Mulle meeldib väga, kui sa…” töötab hästi.

Kui eesmärgiks on kuum ja kauakestev seks, kasutage piisavalt libestit. NB! Silikooni baasil tehtud geel peab vastu kõige kauem.

Proovi meelega vältida tavapäraseid turvalisi asendeid. Mõtle välja midagi ootamatut. Näiteks, kui sulle meeldib koerapoos, proovige seda nii, et kummardud püsti seistes ette (aseta käed seinale või põrandale). Armastad peal olla? Pööra end seljaga tema poole, see annab mehele võimaluse näha sind hoopis uuest vaatenurgast.

Kui hakkate mõlemad tippu jõudma, aeglusta tempot. Kui seksuaalne pinge on jõudnud piisavalt koguneda, siis hetkeline
orgasmi edasilükkamine muudab selle eriti võimsaks. Vii pinge üheksandalt tasemelt umbes kuuendale ja keri see siis jälle üles. Tee seda seni, kuni suudad, siis lase end vabaks.