Me ei kavatsegi väita, et 69 on lihtne asend. “See nõuab meisterlikkust ja koordinatsiooni,” ütleb raamatu “Vitamin O” autor, seksuoloog Natasha Valdez. “Aga see on ka julge poos, mille kasutamine pakub mõlemale osapoolele erootilisi elamusi.”
Põnevuse suurendamiseks ja elamustepagasi kasvatamiseks otsustasime klassikalisele naine-peal-69-le anda lisaväärtust. Usu meid, tulemus on pingutamist väärt.

Loe Cosmo septembrinumbrist:

• Kaanetüdruk: karm ja õrn Pink

• Põnevaid fakte peenisest

• Inspiratsiooni kontorimoeks

• Parimad hooldused nahapuhastuseks

• Kui tunned, et suhe pole päris see…

• Kõik sinu orgasmi nimel

• Loe, kui igatsed Jamaicast

• Boonus: parimad spaad ja spordiklubid

Laisklev nauding

Selles asendis stimuleerite teineteise mõnupunkte külili olles (et kindlustada tema ligipääs oma kõige kuumematele kohtadele, pane jalg üle ta õla). See on vägagi intiimne, lisaks hea just siis, kui tunnete end veidi laisalt või tahate teineteist kaua hellitada. “Kuna te mõlemad lamate, ei ole kumbki teist ametis tasakaaluhoidmise ja kätele toetumisega, nii et saate lihaspingeteta lõdvestuda ning teineteist nautida,” lisab Valdez.

Vastupidine väljavaade

Kuigi tüdruk-peal-69-l on oma võlu — saad olukorda kontrollida –, on see väike kohavahetus eriti hea, pakkudes mehele uusi põnevaid elamusi. Tema jaoks on mees-peal-69 superhea poos — sa oled ta all “lõksus” ning tema saab sügavust ja tempot kontrollida. See aga ei tähenda, et ta võib tõugata end sügavale sinu kurku. “Anna talle teada, et ta peab olema ettevaatlik, sest liiga tugevad tõuked võivad sind lämmatada või sulle haiget teha. Leppige kokku turvategevus — kui ta oma tegevusega liiale läheb, näpistad teda näiteks reiest,” soovitab Valdez.

Vallatuste tipptase

Kui tunnete end seiklusjanuliselt, pakume teile veelgi vingemat väljakutset. Las ta istub diivanile, veidi harkis jalad välja sirutatud ja päkad kõvale pinnale toetatud. Seisa diivani seljatoe taha ning libista end sealt mehe peale, toetudes küünarnukkidega kahele poole tema puusi. Kuna suuremat osa keharaskusest kannavad küünarnukid, pane jalad vastu diivani seljatuge, nii et su V-tsoon jääb talle näo ette. See on üsna akrobaatiline trikk, kuid samas ka lõbus ja teistmoodi. “Iga kord, kui teete midagi nii hullumeelset, loote ühiseid erootilisi mälestusi, mis teid seovad,” julgustab Valdez. “See asend annab sulle ka jõupositsiooni — ilmselt pole ta seda kunagi varem proovinud, nii et just sina oled see, kes talle midagi sellist tutvustab. Võid kindel olla, et see jääb talle alatiseks meelde.”