Peale ebaõnnestunud suhet mõtles austraallanna proovida oma õnne populaarses kohtinguäpis Tinderis. Juba kahe päeva pärast tundis ta enda sees õnnelikkusesööstu — temaga hakkas kirjutama pildi järgi äärmiselt nägus mees nimega Liam. Ta polnud küll selline klassikaline iludus, aga naise meelest nägi ta armas välja, sest tal olid nunnud sasitud pruunid juuksed, rohelised silmad ja hulk tedretäppe.

Nende jutt klappis ja nad otsustasid õhtusöögile minna. Kuid nagu ikka, siis päriselu ja pilt erinevad tihti üksteisest. Liam nägi välja viis aastat vanem, kui naine oli pildi järgi eeldanud. Kuid ta otsustas, et ei tee selle põhjal veel mingeid järeldusi ja annab mehele võimaluse.

Õhtu kulges mõnusalt, juttu jätkus ja nad tellisid muudkui endale kokteile juurde. Nagu alkoholiga liialdades võib ikka juhtuda, juhtus ka neil — nad olid kergelt švipsis ja hakkasid üksteist näppima ning suudlema.

Üsna pea tegi Liam naisele ettepaneku, et nad võiksid edasi minna tema poole. Naine oli nõus. Tee peal puistas mees talle südant, et ta oli oma endise naisega mitu aastat abielus, kuid nüüd on nende lahutusest möödas juba viis aastat ning mees tunneb end väga üksikuna.

Asjad arenesid uute armunute vahel omasoodu edasi ja nagu arvata võis, lõpetasid nad magamistoas linade vahel hullates. Naine tundis end lõpuks elavana ja nautis seda seksi väga, kasutades selle kirjeldamiseks isegi sõna “raju”.

Peale seksi läks naine tualetti ja seal see oli — abiuelusõrmus keset riiulit, nii nähtava koha peal kui üldse võimalik. Naine oli hetkeks segaduses, sest mees oli rääkinud väga veenva jutu sellest, et nad olid juba viis aastat lahus. Samuti märkas naine vetsus muid märke — naiste kehakreemid, kaks hambaharja…

Ta kiirustas tagasi magamistuppa õiglust nõudma. Liam eitas esiti kõike, kuid sai aru, et naine pole rumal ning tunnistas lõpuks üles, et tema naine on hetkel välismaal konverentsil.

Naine oli maruvihane, pakkis oma asjad kiiresti kokku ja kiirustas uksest välja.

Lugejad, milliste äparduste otsa teie olete sattunud?