“Korras mees ikka. Et oled laenudega seotud naisega. Aga lapsed ei ole siis põhjus?
Ja harju ära sellega — see on loogiline, et peale laste sündi elu muutub. Mida sa arvasid siis, et läheb samasugune lust ja kepipidu edasi või? Naiivitar.

Enda kogemus: enne lapse sündi oli seksi päris palju, 4-5 korda nädalas. Laps sündis, siis esimene 3-4 kuud naine lihtsalt ei tahtnud. Kuna sünnitus oli raske, siis sai ta seal all ka viga, õmmeldi jms. Isu tekkis tal umbes 4ndal kuul peale sünnitust, aga siiski oli algus keeruline, kuna sisenemine pisut valulik ja ka niiskumisega oli veidi probleeme.

Ajapikku see normaliseerus ja protsess kulges normaalselt. Küll aga on seksi oluliselt vähem, hea, kui kord nädalas. Aga ma ei heida seda naisele ette — lapse kõrvalt ei ole lihtsalt aega selleks nii tihti ja tihti oleme ka nii väsinud, et lihtsalt ei jaksa või ei ole isu. Siiski üritame aeg-ajalt sellega ikka tegeleda. Ja kas tõesti on siis pidev kepinälg olulisem, kui laste heaolu?

Mine hõõru duši all lahti endal siis, kui tunned isu. Ja ennekõike — räägi naisega, arutage olukorda. Meedias kiunumine ei aita kedagi.”