"Ma ei saa aru, mis teil meestel viga on. Milleks on teile naist vaja, kui te salamisi anaalseksi ihkate?" küsib ta. "Mu kolm viimast armukest on teinud katseid "anaalseksiks ja nüüd hakkas mu praegune mees ka vihjama, et tahaks proovida. Ma ei saa aru, miks te arvate, et see meile meeldib?

Ühtlasi palun kõigil nendel naistel käsi tõsta, kes tõeliselt naudivad anaalseksi ja kõike sellega kaasnevat. Vaatame palju neid siis kokku tuleb.

Ja ärge tulge väitma, et olen "sealt alt" välja veninenud ja lai. Treenin oma lihaseid korrapäraselt ja selle üle pole keegi ka kurtnud."

Selle peale reageeris nii mõnigi teemast huvitatud inimene, kellest näiteks üks usub, et varem või hiljem jõuab enamik naisi selleni, et proovib anaalseksi ka ise järele.

Teine aga jagas oma positiivset kogemust: "Esimese mehega sai tehtud küll ja hullult meeldis. Tead, kui oled ikka aastast aastasse ühe mehega seksinud, siis ikka viskab üle küll. Anaalseks oli midagi uut ja nii mõnus ka. Ise tegin enamasti algust. Palju-palju libestit ja pole üldse valus. Aeglaselt ja rahulikult ka muidugi."

Veel üks vastaja tunnistab, et on ise anaalseksi proovinud ja teab, et õiges meeleolus ja õiges olukorras on see päris erutav ja mõnus. "Hoopis teistmoodi tunne ja päris erutav ehk siis mul ei ole küll selle vastu midagi, et mehega seda proovida," kirjutab ta. "Pigem valin mehe, kes tahaks seda proovida kui mehe, kes ütleb vuih ja aih."

Lugeja, milline on sinu kõige ekstreemsem seksikogemus? Kas prooviksid seda uuesti?