Anaalseks, nagu iga partnerpraktika, on mõistagi seotud usalduse ja suhtlemise küsimustega. Kellele veel kui mitte oma naisele peaks abikaasa rääkima oma salajasimatest fantaasiatest? Kelle poole ta pöördub, kui mitte oma armastatud naise poole?

Seega, kui üks partner pakub „midagi niisugust“, ei tohiks see teises esile kutsuda vihast tagasilööki sihukese „perversse“ nõudmise pärast, vaid tänu usalduse eest.

Loodan, et need, kes on seda raamatut nii kaugele lugenud, on juba mõistnud, et anaalseks ja anaalstimulatsioon on pigem meeste kui naiste teema. Mehel on anaalpiirkonnas korraga kaks erogeenset piirkonda, naisel aga ainult üks, kuigi mujal on tal neid palju.

Kallid daamid, see tähendab, et kui mees käib teile peale nagu uni või mudib eelmängu ajal teie tuharaid, tekitades teis ebameeldivate aistingute ootuse, siis mõelge sellele. Kas selline järjekindlus ei peegelda mitte tema enda varjatud soove, mida ta ei tea endal kahtlustadagi ja laseb neid mõista vaid nõnda?

Seetõttu ärge kiirustage kategooriliselt keelduma. Proovige rahulikult küsida, mida ta on asja kohta kuulnud ja miks see teda nii väga huvitab. Tõenäoliselt ütleb ta, et see on midagi meeldivat, millest ta fantaseerib ja mida tahab proovida, kuid mis see täpselt on, seda ta ise ei tea.

Siis on teil võimalus öelda, et erinevalt temast olete teie üht-teist anaalseksi kohta lugenud. Et andmed on segased. Mõnele meeldib, mõnele tekitab probleeme — hemorroidid. Jah, ja see teeb haiget. „Seetõttu, kallis, tule ja proovime kõigepealt sinu peal. Näidakem heatahtlikkust, ärme lükka tagumikku midagi paksu ja tahket. Alustame ettevaatlikult, näiteks anaalpiirkonna kerge massaaži ja pärakutapi kasutamisega ning vaatame, kuidas sul läheb. Kui sa mõne aja pärast leiad, et see on suurepärane ja universaalne viis partnerite suguelu parendamiseks, siis jäägu nii ja proovime sama ka minu peal ning vaatame, kas tahame edasi katsetada. Aga kui see sulle ei meeldi, siis loobume sellest ideest juba eos.“ Ning ulatage talle eelnevalt valmis ostetud anaaltapp, libesti ja see raamat.

Võimalik, et jõuate neid lehti pöörates ootamatult oma kooselu kõige huvitavama peatüki esimesele lehele.

Kuidas öelda partnerile seda, millest on kombeks vaikida?

Küsimuste küsimus: kuidas öelda partnerile seda, et soovite seksis proovida seda, mida pole kunagi varem proovinud? Näiteks, kuidas vihjata pärakule?

Te ei pea tingimata peegli ees harjutama ja siis kogeldes ja punastades oma fantaasiatest kimbatuses partnerile pobisema. On palju võimalusi, kuidas viia teinepool seksuaalse eksperimenteerimise juurde. Näiteks vaadata koos sobiva tehnikaga filmi ja pakkuda, et võiks midagi säärast proovida. Erootiliste ja erootikat õpetavate filmide ühine vaatamine suurendab sugutungi, seksihimu ja usaldust teineteise vastu. Ärge kartke vajutada nuppu „Start“!

Uurige kõiki käsiraamatuid ja hakake ilmutama huvi uue erogeense piirkonna vastu, kuid ilma fanatismi ja surveavalduseta. Vastusreaktsioon või huvitatud vastukaja ütleb teile paremini kui sõnad, mida partner tunneb: üllatust, hirmu, rõõmu või huvi. Peamine on olla huvitatud tagasisidest ja mitte oodata mõtete lugemist.

Julgemad (ma ütleksin, häbitumad) võivad panna partneri käe samasse piirkonda oma kehal ja näidata tema käega, kuidas masseerida ja silitada, et see oleks meeldiv. Innukas osalemine säärastes katsetes võimaldab protsessi alati peegeldada ja hellitusi endale üle kanda.

Kinkige oma mees- või naispartnerile pärakutapp või muu stimulaator, kuid ärge sundige seda kasutama, vaid mängige eelmängu ajal sellega nagu abivahenditega üldiselt. Säärased stimulaatorid on sageli varustatud vibratsioonimootoriga, mille mõnusa surina saatel võib teha ringe erinevate erogeensete piirkondade ümber. Sumistage sellega ümber rinnanibude, piki sugutitüve, ümber munandikoti ja eriti agaralt ümber „miljoni kuldmündi“ (taoistides ‘hui yin’) ja päraku roseti.

Muide, kas te teate, miks munandikoti ja päraku vahelist ala nimetatakse „miljoniks kuldmündiks“? Sest täpselt nii palju pakkus Hiina keiser sellele, kes paljastaks talle võimaluse, kuidas kontrollida meeste potentsi, seksuaalvahekorra kestust ja erutust. Säärane tehnika on just selle konkreetse piirkonna massaaž.

Sumisejat saate kasutada ka naise kehaga mängimiseks, vibreerides mänguliselt nibude piirkonnas, tehes ringe kõhul, liikudes seejärel kergelt üle kliitori, väikeste häbememokkade, tupeesiku ja jõudes sellega viimaks pärakusse.

Pidage meeles kõigi uuenduste kahte peamist reeglit!

Esimene. Olge valmis jagama julget katset oma partneriga, panema seda enda peal proovile ja tundma seestpoolt aistinguid, mida peaks kogema teie partner.

Teine. Igal inimesel on õigus keelduda ja selle üle ei tingita.