Nicole Kidman ütles ühes intervjuus, et talle meeldib toores seks, ja kuigi selgus, et teda tsiteeriti lihtsalt valesti, hakkas see meid siin Cosmo toimetuses väga huvitama. Meenusid kaadrid filmidest, kus armastajad teineteist juba taksos ihalevalt murdma hakkavad, kirglikes stseenides riideid rebivad ning aega ja kohta valimata oma kirele anduvad. Meenuta kas või “Mr&Mrs Smithi” ja sa juba aimad, millest me räägime.

Aga mis siis ikkagi on toores seks? Eksperdid kirjeldavad seda kui puhtalt füüsilist, kergelt karmi, peaaegu ohtlikku pean-sind-kohe-saama tunnet — sellist, mis vallandab sinus kirejanuse looma, kes pole võimeline keskenduma ei vaimselt ega füüsiliselt muule kui rahulduse saamisele. Ja mis kõige parem, selgub, et selline teineteise kehade kasutamine rahulduse saamiseks võib muuta teid veel lähedasemaks. “See on väga ühendav tunne, mis kinnitab, et te ikka veel janunete teineteise järele,” ütleb raamatu “Mastering Multiple Position Sex” autor, seksuoloog Eric Garrison.

Toores jõud

Kui toorel seksil oleks moto, kõlaks see nagu tuntud spordifirma tunnuslause “Just do it!”. Raamatu “A Little Bit Kinky” autor ütleb: “Selle mõte seisneb puhtalt seksis, sest see on lihtsalt nii hea. Punkt.” Ta lisab: “Sa unustad kõik piirangud ja keskendud vaid naudingu saamisele.” (Tõlge: sa mitte ei tohi olla isekas ja jultunud, vaid sa lausa pead olema!)

Tegelikult töötab see teie mõlema kasuks. Keskendudes oma naudingule, ei sega sind pidev muretsemine, kas sinu sooritus ka partnerile meele järele on. See lubab sul kontsentreeruda oma ihadele, paitades samal ajal ka mehe ego ja erutades teda. Lisaks naudite te mõlemad hetkeemotsiooni ja selle jõudu. Kui tegelete eriti intensiivse seksiga, saab aju signaali, et see on midagi ebatavalist ja põnevat. See omakorda mikserdab ajus kokku heaolukemikaalide kokteili dopamiinist ja oksütotsiinist. Toores seks on ka hea stressimaandaja. Kuna see on nii intensiivne (ja nii hea!), ei jagu ajus ruumi ei raha-, töö- ega argimuredele. Rohkem kui mis tahes muu seksivorm, tühjendab just ülikirgliku seksi intensiivsus pea ja paneb keskenduma vaid sellele jõulisele hetkele. Lõhkudes rutiini, hoiab see suhte kuumana ka siis, kui te voodis pole.

“Toores seks on uudne ja etteaimamatu, ja mis peamine, see ei lase teil langeda enesestmõistetava tuima seksi võrku,” ütleb LoveologyUniversity.com asutaja Ava Cadell. Garrison lisab, et toore seksiga kaasnev orgasm on kordades võimsam, sest partneri erutuse ja naudingu nägemine erutab automaatselt ka sind, tuues kaasa võimsa finiši. Teie kehad vallandavad suurtes kogustes intiimhormoone ja nii saate komplektina suurema orgasmi ja tugevama ühtekuuluvustunde.

Loe Cosmo septembrinumbrist:
• Intervjuu: Shakira leidis viimaks oma õnne.

• Voodifantaasiate tagamaad.

• Skoorivad kutid: 6 superseksikat jalgpallurit.

• Meeste manuaal... et mõistaksid neid.

• Lahenda ise mehe iluprobleemid.

• Boonus: trennipiibel – 13 spordiklubi, kus saavutad elu parima vormi!

Kire võim

Toores seks on võimalik vaid siis, kui lased ihal võimust võtta. See tähendab, et sa pead vooluga kaasa minema, olgu te siis kas teel peolt koju või vanaema juubelil.
Ära pelga teda suudeldes juustest sikutada või rebida ta vana T-särki puruks. See annab talle loa olla ka sinuga veidi rajum ja sellisest meeletusest saadav erutusetulv muudab ka sind veelgi kirglikumaks. Toore seksi eelmäng võib hakata juba siis, kui te veel kooski pole. Saada talle SMS: “Ma ei jõua ära oodata, et riided seljast saaks!” või “Tahan sind enda sisse… kohe!” ning usu, ta saab hoobilt aru, mis teda kohtudes ootamas on. Alati töötab ka helistamine ja detailiderohke eelseisva olukorra kirjeldamine. Aga pea meeles, et toores on seks vaid siis, kui sa mehelt kohe uksest sisse astudes sõnagi lausumata riided rebid ja ta loomaliku jõuga maha end rahuldama murrad. Tehke seda kas või ukselävel, nii et vabastad ülima naudingu huvides riietest vaid hädavajalikud piirkonnad. Kui asi kulgeb voodi suunas, haara ohjad. “Kui tunned, et võim on sinu käes, on lihtsam katsetada uusi asju, oma tegusid liigselt mõistusega kontrollimata,” selgitab Cadell. “See on teile mõlemale väga erutav ning aitab muuta seksi eriti intensiivseks.” Sa võid isegi siduda salli ta silmadele, nii et kogu kontroll toimuva üle oleks sinu käes, ja siis lase endas peituv seksiloom valla, sest vahet ju pole, mida sa naudingu saamiseks teed — tema seda ei näe. Aga oi, kuidas tunneb.

Hoiata ette

Valdez soovitab anda siiski mehele vihjeid, enne kui plaanid katsetada midagi uut. “Sa ei taha ju üle piiri minna,” sõnab Cadell. “Kui lähedased te ka poleks, kõigil on piirid.” Selle asemel et teda jõuliselt õlast hammustada, anna talle suudlustega märku, mis teda ootamas on, ning ütle näiteks: “Sa maitsed hästi…”, naksates seejärel teda õrnalt. Kui ta oigab, siis tead, et see sobib ka talle.
Kõige tähtsam on aga see, et teie elus oleks nii toorest seksi kui ka klassikalist aeglast armatsemist. “Te peate saavutama tasakaalu,” selgitab Cadell, “pidev toores seks muutub pikapeale tüütuks.” Nii et ära sunni talle seda peale ega plaani seda ette, kuid ära pelga oma loomalikke instinkte valla päästmast, kui sul selline tuju peaks tulema.