Kärsin, kes homme, 10. oktoobril Kroonika vebinaril orgasmi-teemat käsitleb (uuri lähemalt SIIT), tõdeb, et kui naise naudingud on jäänud tahaplaanile, siis arvabki mees, et "uhh" ja "ahh" tähendab, et naine on rahuldatud ja mees mõtleb seepeale "Jess, tulime koos!"

Teeskluse põhjuseks on sageli igav ja alati ühesugune seks. "Kui naine teab alati, kuidas seks algab, mis on keskel ja mis lõpus, siis ühel hetkel ei paku see midagi ja naine hakkab teesklema orgasme, kuni loobub seksist üldse," sõnab Kärsin.

80 protsenti naistest pidi teesklema orgasmi ja selle põhjuseks on igav seks, teab Kärsin ühe uuringu põhjal ka šokeerivad numbrid avaldada.

"Rahuldatud inimene on rõõmus, tore, sõbralik ja heatahtlik. Näen iga päev, kui palju elujõulisemad on need inimesed, kel lähedus olemas. Ja vastupidi – olen veendunud, et tigetsevad, õelutsevad naised on seksuaalselt rahuldamata," sõnab Kärsin.

Ta soovitab meestele tõelise orgasmi äratundmiseks:
* Jälgi naise pupille - need muutuvad suuremaks kui tõllarattad, kui naine tegelikult ka orgasmi saab.
* Jälgi füüsist allpool naba - naine muutub erakordselt märjaks, kui tegu on tõelise orgasmiga. Häbememokad on kui värsked mahlased virskud.

Miks on orgasm vajalik ja kuidas saaks selleni jõuda nii mehed kui naised, räägib Kärsin juba 10. oktoobril Kroonika vebinaril! Pileti orgasmiderohkesse maailma saad soetada SIIT.