Oraalseks

Naine saab olla seeliku ja kleidiga ning mees saab imetleda ilusat riietust ja naist silitada, liikudes vaikselt aluspükste poole. Oraalseksi saab edukalt teha ka siis, kui naisel on aluspüksid jalas ja mitmed mehed on kinnitanud, et niimoodi on kogu etteaste veelgi kuumem. Ühel hetkel võib vaikselt hakata naiselt riideid eemaldama, kui te kumbki ei suuda enam käsi teineteisest eemal hoida.

Seelikuga kauboitüdruk

Ükski mees ei suuda vastu panna lausele: "Kallis, mul ei ole seeliku all aluspükse". Sa võid endale kõik riided selga jätta, peale aluspükste ja oledki valmis kuumaks seksiks oma kallima peal.

Koerapoosi kähkukas

Püksid maha, toetuskoht vastu lauda või voodit ja muud polegi vaja. Kui oled õiges meeleolus, võivad sellised kähkukad olla tihtipeale isegi nauditavamad kui seksisessioonid, mis võtavad vahel aega mitu tundi.

Kaisutamine ja midagi enamat

Mõnikord on lihtsalt hea kallima kaisus lamada ja talle sügavalt silma vaadata. Selline intiimsus tekitab vajaliku turvatunde ja kui naisel on hea olla, on ta tihtipeale ka millekski enamaks valmis. Sama kehtib ka muidugi mehe kohta. Nii et kui mõnikord tunned, et seksida nagu tahaks, aga samal ajal eriti ei taha ka, siis alustage lihtsalt kaisutamisest ja vaadake, kuhu lõpuks välja jõuate.

Allikas: Cosmopolitan