Kuigi siiski, vahel võib ette tulla mitmeid tunde, kus mitte keegi poodi ei külasta. Selle eest võib vahest olla pood nii rahvast täis nagu oleks “Hullud Päevad”. Ilmselt on see isegi psühholoogiliselt seletatav. Kuna erootikapood on suures osas ikka veel tabu, siis eraldi ei julge paljud sisse astuda. Aga kui nähekse kedagi minemas, siis teiste “varjus” on ehk mugavam. Muidugi võib sellel ka teisi seletusi olla.

Ühesõnaga oli vaikne. Lõpuks saabus kaks välismaalast. Uurisid erinevaid tooteid ja tundus selline kena paar, kellele seksiteema kindlasti võõras polnud. Uurisid ka riideid ja küsisid, et kas neid proovida ka saaks. Vastasin, et ikka ja tutvustasin neile ruume, kus veel suurem valik asju leidub. Noorpaar siirdus alakorrusele, vaatasid erinevaid kostüüme ja riideid, mõnda prooviti selga ja tehti pilte. Ju siis ikka Facebooki kuhu mujale ikka tänapäeval pilte tehakse.

Tegelesin vaikselt ka oma asjadega ja klientidega, kes samal ajal veel poes ostlemas olid. Üks hetk vaatasin turvakaamerat ja neid ruume, kuhu noorpaar poodlema läks ja mõtlesin endamisi, et kuhu nad nii kauaks jäävad. Järsku silman — kõige tagumises otsas naine kükitab mehe ees seljaga turvakaamera poole ja meesterahvas teeb väga ühemõttelisi puusaliigutusi. Ilmselgelt ei proovitud püksilukku parandada.
Eeee.. Nojah. Kas peaksin nüüd sekkuma või minema vaatma lähemalt, et mis toimub? Ja kui toimub, siis mida ma teen — liitun ja aitan kaasa?
Ühesõnaga jätsin reageerimata ja vaatasin live-show’d. Kui inimestel huvi on, siis miks mitte ja mina teiste õnne segama küll ei hakka. Las jääda parem inimestele ilus ja erutav mälestus kui, et mingi hullunud müüja skandaali tekitamine.

Õnneks enam väga kaua ei läinud. Naine tõusis püsti, pühkis suu puhtaks, mees tõmbas püksiluku kinni ja tutvuti justkui toodetega edasi. Kui lõpuks õnnelik noorpaar (vähemalt üks neist) kassasse tuli, siis ei teinud ma muidugi vähimatki vihjet nende siivutu armuelu kohta. Peaasi, et noored ise rahul on ja kuna poepõrandale plekke ei jäänud, siis mis ikka. Pealegi osteti ka üks libesti ja mis sa hing ikka oskad muud tahta kui et kliendid rahuldatud ja lisaks veel kassat teevad.

Hea lugeja, milline on sinu kõige ekstreemsem seksikogemus? 

Et oma ellu natuke pöörasust tuua, võid kiigata ka Erootikapood24 veebipoodi!

Loe kindlasti ka teisi lugusid: