Diskopallid särama

Suhtes olijad, kellest vähemalt üks pool eelistab oraalseksi — naine, haara sel vana-aastaõhtul ohjad ja paku mehele kirjeldamatu nauding suuseksi näol. Kui ta on sama rõõmus nagu tema meheau, soovib ta kindlasti ka sulle naudingut pakkuda ja sind rõõmustada.

Keha kui oivaline suupistekandik

Kui te oletegi mõelnud sel põneval õhtul üksteisele pühenduda, siis milleks piirduda vaid tavalise eelmängu ja kiire seksiga? Võtke mitu tundi, et üksteise kehasid taasavastada. Käitu oma kallima kehaga, nagu see oleks kõige hõrgum suupistevaagen, mis eales sinu käsutusse on antud. Pööra tähelepanu ka nendele hõrgutistele, mis muidu tavaliselt sinu tähelepanust välja jäävad. Ja magustoit saab ju olla teadagi mis…

Uus aasta, uus mina

Ka vallalised ei pea mõnust ilma jääma! Miks mitte panna käima oma lemmik romantiline film ja haarata näppude vahele oma armas vibreeriv semu? Kui uus aasta algab orgasmi saatel, võid ju kindel olla, et sellest tuleb igati seiklusrohke aasta.

Uhke sisenemine uude aastasse

Kes tahab uue aasta ikka korralikult seksides vastu võtta, neile soovitame sügavat poosi, mis lausa lennutab uude aastasse. Naine lamab selili, jalad mehe õlgadel asendis, et need moodustaks V-tähe. See võimaldab mehel sügavale siseneda ja samal ajal ka sügavale silma vaadata. Mis oleks parem viis uue aasta vastu võtmiseks!

Allikas: Cosmopolitan