Kui Sinu õlal istub järjekindalt kuradike, kes ütleb: “Ega su praegusel voodielul ju ka viga ei ole”, siis lepi temaga kokku, et kui Sa vastad vähemalt ühele järgnevatest küsimustest jaatavalt, lahkub ta Sinu õlalt ja magamistoast igaveseks ning Sina tuled G-päevale avastama ennast kui tõelist jumalannat.

Kas Sina:

1) soovid teada saada, milline vägi on tegelikult ühes ürgses naises ja milleks on Sinu keha võimeline?
2) tahad kuulda, millisel aadressil ja millises keha-linnaosas Su G-punkt elab?
3) tahad teada saada, mis nägu on Sinu G-punkt, et teda edaspidi eksimatult ära tunda?
4) tahad magamistoas oma kallimale korraldada tutvumisõhtu G-punktiga: “Kallis, ma tahan tutvustada Sulle kedagi, saa tuttavaks, see on minu G-punkt!”? (Jah, keeletargad, G-punkt on Ulaka Kaunitari sõnaraamatus “kes”, mitte “mis”)
5) tahad kogeda oma kehaga, mis tunde vallandab ejakulatsioon? (Mehed, ejakuleerimine ei ole enam ainult teie mängumaa!)
6) oled huvitatud, millised sekspoosid on parimad G-punkti stimuleerimiseks?
7) tahad saada jumalannaks, kes valitseb oma keha ja naudinguid?
8) sooviksid oma mehe koolitada jumalikuks armastajaks?
9) oled üks neist, keda ei rahulda hea voodielu, vaid kes tahab täiuslikku voodielu?
10) tahad olla tark ja õppida midagi uut?

Broneeri oma kalendris 18. oktoober, sest korraldame G-päeva kinos Artis just Sinu jaoks. Ära kahtle, ära kõhkle, ära oota! G-päeva pileteid saad osta soodushinnaga 49 € kuni augusti lõpuni kino Artis Kassast, Ulaka Kaunitari kauplusest Solaris Keskuses ja e-poest. Ära mõtle ainult enda peale, anna ka oma partnerile võimalus saada G-punkti spetsialistiks. Ütleme Sulle saladuskatte all, et ta pole kindlasti ainuke mees saalis. Ja sõbrannad, kas Sa nendega oled juba head uudist jaganud?

Loe rohkem Ulaka Kaunitari blogist!