Miks see muret peaks tekitama?

Tugevatest vaagnapõhja lihastest sõltub teie suutlikkus orgasmi saada.

Seksuaalne nauding väljendub erutuses ja pinges. Kui te erutute, voogab veri kliitori piirkonda, muutes selle tundlikumaks. Kuna tugevamates lihastes on rohkem kapillaare, stimuleerivad nad sealset vereringet.

Naistel, kes jõuvad kergemini orgasmini manuaalse ja keelega stimuleerimise abil, on tihti raskusi tavalise orgasmiga. Põhjuseks on suguti vähene kokkupuude kliitoriga.

Tugevamad lihased aitavad stimuleerida kliitorit ka tavalise suguühte korral, nõrkade lihaste puhul on pinge ning stimulatsioon väiksem.

Sellest, kuidas oma vaagnapõhja lihaseid treenida, oleme juba rääkinud. Kui te olete vajalikud harjutused omandanud, võite oma seksuaaltehnikat edasi arendada. Mõelge selleleet seks on ju vaid liigutuste jada, kus kõik oleneb vilumusest. Harjutamisega võite kopeerida ja parandada oma lihaste tööd, mida te seksides kasutate. Mida osavam te olete, seda nauditavamaks muutub seks. Soovitav on harjutusi teha iga päev. Korrake järgmisi harjutusi:

  • Misjonäripigistus. Tõmmake tupelihased kokku ja lõdvestuge selili lamades, põlved laiali ning üles tõstetud.
  • Külgpigistus. Lebage külili ja kõverdage pealmine jalg. Asetage padi kõverdatud põlve alla. Hoidke alumine jalg sirgena. Pingutage ja lõdvestage tupelihaseid konkreetses rütmis ja vahetage seejärel külge.
  • Boogirütm. Pingutage ja lõdvestage lihaseid mõõdukas tempos 20 korda. Korrake harjutust veel kord järjest kiiremas tempos.
  • Aeglane ja lihtne. Tõmmake lihased pingule, hoidke neid pingul kolm sekundit, lõdvestuge. Korrake harjutust 20 korda. Pikendage järk-järgult lihase pinguloleku aega kuni 10 sekundini.
  • Kiire. Pingutage lihaseid kiiresti väikeste intervallide järel. Korrake seeriat viis korda.

    Harjutused koos partneriga. Austraalia seksualoogid soovitavad seejuures proovida paari alljärgnevatest asenditest:

  • Lebage partneri peal, kes on selili, peenis teie tupes. Pigistage tema rinnal lebades peenist ning tehke puusaega viis ringi. Lõdvestuge. Seejärel pingutage uuesti lihaseid ja tehke viis ringi teises suunas. Korrake harjutust seni, kuni te mõlemad olete äärmiselt erutatud.

  • Lebage partneri peal, pea tema jalgade juures. Kujutage endale ette, et ronite redelist üles, kasutades oma tuppe enese peenist mööda üles tõmbamiseks. Lihaste pingutamine peab olema väga tugev. Seejärel lõdvestage lihased, pidage vahet ja alustage uuesti.

  • Kükitage partneri peal ning suruge end tema vastu ja eemale 10 korda. Pidage vahet ja tehke 10 tugevat pigistust oma vaagnapõhja lihastega. Korrake harjutust vaheldumisi. kuni orgasmi saavutamiseni.