* Kolmekas

Naiste hulgas on üks levinumaid seksfantaasiaid kolmekas. Mõnele meeldib kaks naist-üks mees, mõnele vastupidi. Igal juhul ei ihale kolmeka järele vaid kogu meessugu.

* Domineerimine

Osadele naisterahvastele meeldib ise olla käskijanna — kanda latekskostüümi, nüpeldada meest kui orja ning aheldada teda käeraudadesse. Teistele meeldib mõte mehest kui valitsejast. Neile pakub rahuldust mehe käskude ja soovide täitmine. Mõlemal juhul on tähtsal kohal ka vürtsitavad seksmänguasjad.

* Vägivaldne fantaasia

Teisisõnu “vägistamine”… päris õudne, jah? Paljudele seelikukandjatele on meeltmööda kujutlelm sellest, kuidas suur ja tugev mees neid vägisi ja toore jõuga võtab ning enda omaks teeb. Naine tahab mehe käest küll lahti saada, aga tegelikult on see mäng ja osa seksikast süžeest. Nad saavad sellise “vägistamise” juures orgasme ning ju neid erutab ka mõte, kui brutaalne see on.

* Veetlev naine

Naised võrdlevad end üksteisega alatihti, mõned meist aga tahaks teiste suguõdedega voodis nahistada. Hinnas on täiusliku välimusega eevatütred nagu Victoria`s Secreti modellid. Seks naisega, keda kummardavad kogu maailma mehed on tõeline turn-on ning mitte ainult meesperele.

* Räpane tants

Paljud meist pööritavad stripparite peale silmi ja sõnavad kooris, et postitants on labane. KUID… nelja seina vahel ja oma abikaasale strippamine on jällegi erutav.

* Grupiseks ja orgia

 Populaarne fantaasia on ka partnerite vahetamine. Erutav on eksperimenteerida teiste kuttidega, kui oma partner tegeleb parasjagu teiste naistega.

* Rollimängud

“Ma ei märganudki, kui punasega üle voori sõitsin, vabandust politseihärra. Ilmselt peate mind nüüd karistama? Pange käed raudu ja viige mind vangi (voodisse). Ma võin kõik heastada, öelge vaid mida tegema pean.”

Üks sõna — rollimängud. Naistele meeldivad need ning sellised ettekujutused algasid keskkooliaegadest, kui klassi ees seisis kättesaamatu meesõpetaja.

* Ekshibitsionism

Paljud naised erutuvad ainuüksi mõttest, et keegi nende suguakti filmib või neist paljaid pilte teeb.

* Avalik kähkukas

Miljoneid rahutuid naishingi maailmas huvitab kähkukas võhivõõra inimesega. Kujuta ette, et kõnnid mööda kaubanduskeskust, kohtad seksikat hurmurit, ühest pilgust piisab ning juba oletegi tualetis ning teete oma asja. Asja tuum on aga see, et vetsust väljute kui kaks võõrast inimest ning ei kohta üksteist mitte kunagi.

* Piilumine

Seks peaks ju olema intiimne tegevus kahe inimese vahel… välja arvatud juhul, kui harrastate grupikaid. Mõnele meist on jällegi mokkamööda teadmine, et neid samal ajal jälgitakse. Imelik, eks? Mehejõmm, kui sul on selline tüdruk, siis küsi healt sõbralt teenet ning las ta piilub natuke lukuaugust. Naise orgasm on igal juhul garanteeritud!

Allikas: Puatraining