Miks me seksime?
Ennekõike ikka selleks, et rahuldust saada, kuid kindlasti ka soo jätkamise pärast. Guinnessi rekorditeraamatu andmeil on selle viimase pärast seksinud kõige enam üks Maroko keiser: mehel oli teadaolevalt vähemalt 342 tütart ja 525 poega. Mõned ürikud on väitnud isegi, et tal olnud koguni 700 poega.

Peenise suurus
USAs on mõõdetud peeniste pikkus vahemikus 13-15 sentimeetrit. Naabritel soomlastel on aga nende popima telekanali andmeil keskmine tulemus 13,52 sentimeetrit. Ja eestlastel …

Vajab … abi
Umbes viis protsenti 40-aastastest ja 15-25 protsenti 65-aastastest meestest vajavad erektsiooniprobleemide tõttu pisut abi või eraldi eelmängu.

Süütuse kaotamine
Arvet on peetud Ameerikas: poisid kaotavad süütuse keskmiselt 16,9-aastaselt ja tüdrukud 17,4-aastaselt.

Abieluvoodi või eraldi magamistoad
Üks kümnest abielupaarist kasutab abieluvoodi asemel eraldi magamistube.

Iga vahekorraga orgasm?
Ligi 75 protsenti meestest jõuab iga vahekorraga orgasmini. Naistel nii hästi ei lähe: iga ühte ajal jõuab orgasmini vaid veidi alla kolmandiku naistest.

Partnerite arv
Ühe taolise küsitluse põhjal on 20-59-aastastel meestel olnud keskmiselt 7 sekspartnerit. Naised on seksinud samas vanusevahes aga keskmiselt nelja partneriga.

Suguhaigused üllatavad
Centers for Disease Control and Prevention on oma aastaaruandes tõdenud: juba pooled seksuaalselt aktiivsetest meestest ja naistest on mingil eluperioodil nakatunud papilloomviirusega.