1. “Kui naine on vallaline, siis milles probleem. Mind see küll ei häiriks ja kui on tore inimene, siis miks mitte ka püsivamat suhelda?”

2. “Ei tea, miks abielunaine ei või erinevatega seksida? On see ebaseaduslik? Abielus olemine ei kohusta seksima ainult abikaasaga ega keela seksida teistega!”

3. “Pole seal miskit häbeneda, elu tahab elamist ja nauttimist. Kui tahad lihtsalt hullata, siis mis seal halba on?”

4. “Valikute küsimus, aga asi ka mille pärast pead vaevata! Ma muidugi ei saa väita, et mul kõik esmakohtingud naistega voodis oleks lõppenud — paljude number tuli pigem kiirelt unustada.”

5. "Minu puhul vastab tõele: 10+aastane suhe, millest üle viie aasta oleme abielus olnud, algas üheöösuhtest. Eks alguses motiveeris ka teadmine, et naisele meeldib seks sama palju kui mulle."

6. "Ausalt, mul on täiesti ükskõik, kas keegi magab esmakohtingul või käib enne pool aastat käest kinni. Mõnikord ongi üheöösuhe mõnus, sest kujuta ette, kui armud ja leiad, et seks on sobimatu."

7. "Seks on suhtes väga olulisel kohal ja on loomulik, kui see ka kohe ära katsetatakse, kas klapib või ei klapi. Pole ju mõtet aega raisata roosidele ja teatris käimisele, kui pärast selgub, et seks absoluutselt ei klapi. Minu arust on täiesti imelikud need, kes ei proovi kohe esimesel kohtingul seksi."

Lugejad, millised suhetega seotud tabud on teie meelest veel ülehinnatud ja neile ei tasuks kohtingule minnes keskenduda?