1. “Kui tahad, et naine sinuga seksiks, peavad su juuksed alati lõigatud, habe aetud ja kulmud kitkutud olema.”

Kui tegu pole just naisega, kelle latt on kõrgem kui kõik maailma pilvelõhkujad kokku, ei vasta see mitte mingil määral tõele. Vastupidi, naistele meeldib voodis kergelt sasine look, keegi ei taha Keniga seksida… me ju kõik teame, et Kenil pole tegelikult ei peas ega jalgevahel midagi asjalikku.

2. “Patsuta end pärast seksi tunnustavalt seljale — oled selle ära teeninud!”

Kingid naisele orgasmi ja arvad, et see teeb sinust nii tubli mehe, et väärid isegi iseendalt tunnustavat patsutust? Tead, kasva suureks!

3. “Et tõsta oma libiidot, kaota kodust pildid oma vanematest ja lastest.”

Jah, unusta ära kõik inimesed peale oma partneri, sest hea seks on tähtsam kui perekond? Ja kui su libiido on häiritud sellest, et öökapi peal on su vanemate pulmapilt, pöördu arstile ja las ta ütleb sulle, mis on su isutuse tegelik põhjus.

4. “Treeni seksides enda kõhtu! Tõsta selili olles puusad üles, proovi koerapoosi, kus mõlemad on püsti või painuta end peal olles tahapoole.”

See on väga tore, et seks ka meie lihaseid treenib, kuid kui sa mõtled seksimise ajal vaid oma kõhulihaste toonusesse saamisele, seksid sa valesti… või vale inimesega.

5. “Vältimaks sinu ja su seksisõbra suhete liiga tõsiseks muutumist. saada talle endast alasti pilt koos naljaka kommentaariga.”

Tee seda ainult siis, kui sa oled hull või kui sa tahad, et ta põgeneks sinust nii kaugele kui võimalik.

6. “Kui sind seksuaalselt ahistatakse ja teine mees tuleb sulle appi, tea, et see võib olla kokkumäng!”

Jah, sest mehed nii teevadki. Lasevad sõbral tüdrukut ahistada, et siis ise päästva rüütlina printsessile appi tõtata. Nii et järgmine kord kui mõni mees sind ahistab ja teine mees sulle appi tuleb, saada nad mõlemad seenele.

Kallis lugeja, mis on kõige totram seksinipp, mida sina kuulnud oled?

Allikas: thefrisky.com