Vana hea arvamismäng

Seo oma kallima silmad salliga kinni ja palu tal voodisse pikali visata. Otsi välja mõned vahvad kodus olevad esemed ja puuduta nendega oma partneri keha. Kallim peab silmad kinni ära arvama, millega on tegu. Kui ta õigesti arvab, võid teda kostitada suudlusega. Kui aga valesti, on tema jaoks sinu mõeldud (lõbus!) karistus soolas.

Vaikuses tegutsemine

Ütle oma partnerile, et ta ei tohi rääkida. Te võite samamoodi vallatleda nagu ikka, aga sel hetkel, kui ta libastub ja ütleb kasvõi ühe sõna, on kõik läbi ja te lähete oma igapäevaste tegemistega edasi. See lisab äärmiselt vajalikku vürtsi teie suhtesse ja näitab ka, kas kallim suudab ennast kontrollida.

Eneserahuldamise keeld

Mõtle välja, millisel õhtul või päeval sa tahaksid kindlasti oma partneriga vallatleda ja anna talle sellest teada. Ükskõik, kas see on kolme või viie päeva pärast, palu tal selles ajavahemikus ennast mitte rahuldada, et ta saaks sinu järele täielikult hulluda.

Salvestage oma helisid

See eeldab muidugi mõlema partneri nõusolekut, aga kui kallim on sellega nõus, siis miks mitte salvestada oma seksikat seiklus? Ehkki seda võib olla pärast üpris naljakas kuulata, on see kindlasti miski, mis jääb teile meelde ühe toreda mälestusena.

Vii ellu oma elukaaslase fantaasia

Kui ükski eelnevalt mainitud tegevustest ei ole otseselt sinu teema, siis tee nii, nagu on kõige lihtsam: küsi oma kallima arvamust. Uuri välja, mis teda õnnelikuks teeks ja mida ta veel tahaks koos sinuga voodis katsetada. Kui see sobib ka sulle, siis viige see fantaasia lõpuks ellu!

Allikas: Cosmopolitan