“See oli meie mõlema jaoks teine abielu, nii et astusime suhtesse kindla teadmisega, et olime oma eelmistest vigadest õppinud ja valmis pingutama, et abielu toimiks. Seks oli algusest peale võimas ja kõik oli super… kuni asjad hakkasid muutuma. Seks kadus täiesti ära, tal oli probleeme erutumisega, sest stress käis üle pea ja minuga ta tõsistest asjadest rääkida ei tahtnud. Mida rohkem ma püüdsin uurida, seda rohkem enesesse ta tõmbus ja minust kaugemale jäi.

Niisiis võtsin ohjad enda kätte ja hakkasin ennast ise rahuldama. Nautisin seda ja tegin seda siis, kui tuju tuli, aga alati üksinda, mitte mehe juuresolekul. Ühel õhtul, kui eeldasin, et mees juba magab, olin iseendaga ametis ja mees astus magamistoa uksest sisse. Tundsin end nagu teismeline, kes jääb vanematele porno vaatamisega vahele. Aga selle asemel, et erutuda ja minuga liituda, läks ta täiesti marru, solvus ja haavus, et temast mulle ei piisa.

Selgitasin, et mul on ka vajadused, mis praegu ei ole rahuldatud, sest meie seksielu praktiliselt ei olegi. Tema aga leidis, et mina pean rohkem vaeva nägema tema erutamise ja seksi algatamisega, mitte iseenda rahuldamisega. Ta karjus, et ei taha enam mitte kunagi näha, kuulda ega teada midagi, mis on seotud minu masturbeerimisega. Olin täiesti šokis.

Ja see oli suhte lõpp. Sain aru, et tema suhte alguse naljad ja seksuaalsus oli ainult kattevari tema ebakindlusele. Lõpuks ma sain aru, et meie suhte lagunemine ei olnud minu süü, vaid läksime lahku seetõttu, et meie soovid olid erinevad, nägemus seksist samuti erinev ja tema ei suutnud minu vajadustega leppida.”

Allikas: Marie Claire