Seks vallalisena — naise vaatenurgast


Ei oska öelda, kas „Seks ja linn“ peegeldab uut naistetõugu või imiteerib elu kunsti ning julgustab naisi üle maailma vabastama neis pesitsevad Carrie ja Samantha.


Mistahes, kustahes (nagu Carrie ütleks), tõsi on see, et paljud naised suudavad eraldada seksi armastusest ja mängida sellega täpselt nagu mehed.


Kui te olete seksikas, kütkestav ja enesekindel klubikülastaja, siis tundub seks vallalisena väga hea mõte.

Kui te aga ei ole seksikas, kütkestav ega enesekindel ning teil ei ole vallalisi sõbrannasid, kellega klubides käis, siis võib vallaline seks kujuneda õudusunenäoks.


Mehe jaoks


Kas te usute seda, et mehed eelistavad pigem sarvi maha joosta kui mäletseda rahulolevalt rohelisel aasal koos kaaslase ning järeltulijaga?

Tegelikult see nii ei ole. Nii mehed kui naised on huvitatud püsisuhtest.


Samas on tõsi, et mehed suudavad paremini eristada seksi armastusest (neil on sellel alal rohkem praktikat ja ka ühiskondlik arvamus on nende poolt).


On sageli tõsi, et mehed magavad enamate seksuaalpartneritega kui naised, kuigi naised hakkavad neile selles osas järele jõudma.

Seda seepärast, et ühiskond lubab meestele rohkem armukesi kui naistele. Samas ei lähe mehed näost roheliseks ega hakka vahutama, kui nad iga päev seksi ei saa. Nad on täpselt nagu naised. Kui nad on seksikad ja kütkestavad ning pidutseja tüüpi, siis on seks vallalisena fantastiline!

Kui nad ei ole kütkestavad, on nad pidanud taluma 25 äraütlemist, enne kui nad saavad ühe naise linade vahele, sellisel juhul on seks tõeline tüütus.


Seks vallalisena — mõlema vaatenurgast

Pooltargumendid:
See on puhas iha. Seks uue partneriga erutab alati ning on veidi üleannetu, kuna tegelikult ei peaks te seda tegema. (Teie vanaema ju ei kiidaks seda heaks?)
Meeste jaoks on suurim pluss see, et see ei tekita neile mingeid kohustusi. Kuidas meestele püsisuhe ka ei meeldiks, on vestlemine ja suhtlemine nende jaoks raske.
Naiste jaoks on suurim pluss see, et kuna nad ei taha selle mehega abielluda ning võib-olla ei kohta nad teda enam iialgi, võib naine lasta end vabamaks ja teha asju, mida ta püsipartneriga ei teeks.

Kelle asi see on, kui ta teid tagantjärele hukka mõistab või arvab, et te olete kerge saak? See ei ole ju selle õige otsimine.

Vastuargumendid:
See on isekas. Te olete tavaliselt mõlemad väljas isikliku naudingu peal ning seksi tehniline pool on üsna heitlik — te ei tunne teineteise keha ning olete mõlemad purjus.
See suhe on puhtfüüsiline ja kui see on läbi… siis te teate küll, et sageli on teil tahtmine endale tuhka pähe raputada.

Ja kui asi polegi nii hull, tunnete end ikkagi tühjalt ning mõttetu on lebada voodis inimesega, keda te ei tunne ega tahagi tunda, eriti kui teil tuleb tahtmine talle kaissu pugeda, aga te ei tea, kas tema seda tahab, ja te ei julge seda proovida, kuna teil ei ole soovi uueks vahekorraks ning te ei taha mehele seda muljet jätta.
Astuda seksuaalvahekorda, et hiljem kaisutust võita ei ole kuigi hea mõte.

Paariseks — naisele

Kuigi teil võib olla suurepärane seksuaalsuhe inimesega, keda te ei armasta, annab suurepärane seks inimesega, keda te armastate, uue tähenduse sõnale „orgasmiline“.

Mida sagedamini te seksuaalvahekorras olete, seda sagedamini te seda tahate, ja kui teie seksuaalelu algab suurepäraselt ja jätkub selles suunas, siis väärite te enesega rahulolevatele paaridele omast näoilmet.

Teisalt on takerdumine halba seksitsüklisse püsisuhtes olles veelgi halvem kui halb suhe.
Kui te olete vallaline ja seks ei olnud hea, siis võite te minema kõndida ja mujal õnne proovida.

Kui te olete abielus või püsisuhtes, siis ei pääse te sellest kuhugi. Ja veelgi hullem on see, kui te olete sunnitud tegema seda, mida kõik kardavad: suhte kallal tööd tegema.
Aga see võib end ära tasuda: kuigi paljudel naistel on kergem näidata oma seksuaalsuse metsikumat poolt võhivõõraga, teevad teised seda kauaaegse armukesega.

Kui te armastate oma partnerit ja teate, et ta ei mõista teid hukka, olete te temaga rohkem avatud uuteks seiklusteks kui mehega, keda te ei tunne ega usalda.

Paariseks — mehe jaoks

Kui te olete kergelt kohanev mees, kellel ei ole probleeme enese sidumise ja intiimsusega, siis on paarisuhe teie prioriteetide pingereas olulisel kohal.

Te võite küll niimoodi jääda ilma uute suhete proovimisest, aga see ei ole võrreldav sellega, kui te näete armastatud naise nägu igal hommikul oma padjal.
Kui tema katsetab uute asjadega ega ehmu, kui teie soovite teha midagi vallatut, siis olete te taevas.
Probleemid algavad siis, kui te ei tunne end lähedases suhtes hästi (paariseksi peamine pluss on intiimsus - kui te seda ei taha, siis mis mõtet sellel on?) või kui teie voodioskused ei ole head, mis tähendab seda, et aja jooksul vahekordade arv kahaneb, kuna temake pigem teeskleb peavalu, kui ütleb teile, milles asi, või kui teil on suhe „korraliku tüdrukuga“, kes leiab, et misjonäriasend on hea küll.

Mõlema jaoks

Pooltargumendid:
Orgasm on teile sisuliselt garanteeritud. Te tunnete teineteist nii hästi, et teate, milliseid nuppe vajutada.
Teie vahel on emotsionaalne side, mis muudab seksi emotsionaalselt ja füüsiliselt rahuldustpakkuvamaks.
Te armastate partnerit ja tahate valmistada talle rõõmu naudingu pakkumisega.
Ja paaride seksuaalelu on tavaliselt vaheldusrikkam kui vallalistel. Vallalisele suhtele omase teineteisele kallale kargamise asemel võite teie lubada enesele laiska pühapäevahommikust vahekorda, mil te teete vahepeal pausi, et teineteist kõvasti kallistada ja öelda “jumal, kuidas ma sind armastan!” Ja selline suhe on igaühe pingerea esikohal.

Vastuargumendid:
Peamine argument on see, et inimesed tüdinevad vahekorrast ühe ja sama inimesega ja tahavad kedagi uut.

Teine levinud kaebus on see, et kui seks on alati saadaval, siis ei ole see enam nii kütkestav.

Kolmas kaebus on leppimine naeruväärselt halva seksiga, kuna te kardate kallimale öelda, et ta on voodis kohutav. (Äkki te vajate näpunäited?)