Arbuus — mõjub nagu see väike sinine pill, mida su kaaslane võib-olla vahel enne toimetamist alla neelab. Ehk teisisõnu aitab meeste erektsioonil püsida ning parandada peenise verevarustust.

Tume šokolaad — see on tõeline imeravim, mida tuleks lubada endale lausa iga päev. Nii olete kallimaga alati seksivalmis.

Kirsid — uuringud on näidanud, et neis marjades sisalduvad ained aitavad viia kehast halbu aineid välja ning parandada verevarustust. Parem verevarustus võrdub omakorda parema seksiga.

Banaanid — kaaliumirikkad banaanid aitavad püsida su vereringel tervena. Lisaks sellele hoiavad ka vererõhku kontrolli all. Seega kindlustab nende söömine selle, et ka pärast pöörast ööd olete igati energilised.

Küüslauk — tasub loomulikult süüa ainult siis, kui teile on mõlemale selle spetsiifiline lõhn meeltmööda. Kui on, siis tea, et tegemist on imeviljaga — see aitab lõdvestada peenises olevaid veresooni ja veene, mis tagavad parema verevarustuse.

Punane vein — mõõdukus on võti! Liigne kogus alkoholi mõjub loomulikult halvasti, sest ilmselt ei saa te liialdades enam üldse millestki aru. Klaasike veini aga aitab teil mõlemal lõdvestuda, mis asja palju vabameelsemaks muudab. Ja vabameelne seks on just see, mis toob rõõmu majja.

Allikas: Yahoo