Karolin on veendunud, et sügavate orgasmide kogemiseks ei pea sõltuma ainult partnerist. Iga naine saab võtta vastutuse enda kätte. Ka mõttejõuga võib viia end orgasmiseisundisse siis, kui vaid soovid. Iga päev ja iga hetk võib muutuda orgastiliseks. Rääkisime Karolinigi sensuaalsusest ja seksuaalsusest, naiselikkusest ja sellest, kas seda üldse peaks rõhutama.

Kuidas iseloomustate naiselikku naist? Millised jooned peaksid olema tema välimuses ja olekus?

Minu jaoks on naiselik naine lõdvestunud ja rahulolev, mis tuleneb sellest, et ta on kontaktis oma naiselikkuseallikaga, oma sügavama olemusega ja ta on aus iseenda vastu. Selline naine justkui kiirgab soojust ja rõõmu. Ta ei ole kinnine, krampis, stressis ja pinges, kus ta justkui on kaotanud ära kontakti iseendaga ja seega eksisteerib pealiskaudselt aktsepteerivust väljast otsides.

Mida mehed naises esimesena märkavad?

Seda oskavad mehed kindlasti paremini vastata. Üks õpetaja, kes mind tänasel hetkel kõnetab, väidab, et energiat. Oma kogemusest olen seda ka täheldanud, kui ma tunnen ennast kontaktis oma naiselikkuseallikaga ja ma luban oma naiselikul energial endas vabalt voolata, siis see tõmbab mehi ligi kui magneteid. Kui ma iseenda naiselikkuseallikaga kontaktis ei ole, siis tähelepanu väheneb märgatavalt. Aga eks teooriad ole erinevaid ja mehi kindlasti ka!

Mida te ise jälgite teiste naiste puhul? Millised õnnestumised ja möödapanekud esimesena silma jäävad?

Ma märkan naiste kehakeelt, kui avatud või kinnine see on, nende pinget või lõdvestust üldiselt. Nende ausust või teesklust ehk kas naisel on kontakt oma naiselikkuseallikaga ja kas ta laseb sellel vabal voolata ennast aktsepteerides või ta üritab elada välismaailma järgi, olles kontakti iseendaga kaotanud.

Mõned naised on sarmikamad kui teised. Millest see oleneb? Kas ainult headest geenidest?

Tänapäeva teadus juba ka on jõudnud sinnamaani, et geenid tegelikult ei määra midagi, vaid geenide väljendus, mis sõltub elustiilist. See, mida me endale sisse söödame igas mõttes, informatsiooni, keskkonna, inimeste, toidu ja kõige muu välise osas. Iga valik, mis me teeme, muudab meie geenide avaldumist. Seega ka naise sarmikus oleneb rohkem tema valikutest elus kui geenidest. Kui tal on hea kontakt endaga, siis ta ongi sarmikas!

Kuidas saab sensuaalsust või seksuaalsust paremini rõhutada või kas seda on üldse vaja teha?

Oma sensuaalsuse ja seksuaalsuga on oluline olla ise kontaktis. Seda ei ole vaja ilmtingimata välismaailmale rõhutada, kui sa seda ei soovi. Siiski võiks nii sensuaalsus kui ka seksuaalsus sinus endas vabalt, süütunde ja häbita mõnusalt voolata. Seksuaalenergia on puusades. Taju, tunneta, kuidas ta seal on avatud ja voolab. Hommikuti võid lihtsa harjutusena teha puusaringe, et ta vallandada. Sensuaalsus on meie südamekeskuses ja rindades. Samuti võid tunnetada, tajuda, kuidas su südames ja rindades voolab armastuseenergia ja ilus on visualiseerida, kuidas sa seda armastuseenergiat ka välismaailmale saadad.

Kas on mingid spordi- ja huvialad, mis sobivad just naiselikule naisele, näiteks jooga või ratsutamine?

Naisel on oluline olla kontaktis oma naiselikkuseallikaga. See, mida see teatud naisele tähendab, on juba tema isiklik valik. Traditsiooniliselt Indias näiteks küll tegelesid naised pigem tantsuga, kuid see oli äärmiselt tehniline. Mehed tegelesid joogaga. Siiski oluline on leida just see tegevus, kus sina tunned rõõmu, naudingut, mis toob sära sinu silmadesse. Energiat täis õnnelik naine ongi naiselik.

Kui palju tähelepanu tuleks naistel pöörata tervisele?

Ühest küljest on kõigile teada, et tervis on meie kalleim vara, kuid kahjuks ühiskond ja üldine mentaliteet pigem seda täna ei väärtusta. Kõikvõimalikke tervist kahjustavaid tegevusi, tarbimist ja toite peetakse „tõeliseks naudinguks“, mis tihti tegelikult sügavat rahulolu ega naudingut meile ei paku, vaid pigem petlikult täidavad sisemist tühimikku, kui meie süda ei ole avatud. Mina pean oluliseks anda endast parim, et hoolitseda enda keha, emotsioonide ja meele eest nii hästi, kui ma oskan, tasapisi muuta harjumusi, õppida, et olla tervislik. Terve olemine nii füüsiliselt kui ka mõttetasandil on minu jaoks just see sügav nauding, kui on võimalik tunnetada tõelist elurõõmu.

Kas naine saab oma naiselikkust säilitada ka keskeas ja hiljemgi?

Absoluutselt. Mina isiklikult pidevalt küsin oma vanaemadelt nõuandeid eluks ja äärmiselt hindan nende südamlikkust ja elutarkust. Igal eal on oma ilu ja võlu, kui seda osata hinnata. Ainus oht küpsemaks saades on see, et me jääme kinni mingitesse programmidesse või kogemustesse ja kui need ei ole toetavad ja me takerdume neisse, võime minna aina rohkem lukku. Raskem on ka ehk muuta mustreid ja programme, mis meid ei toeta, sest harjumused on kinnistunud pika aja jooksul ja me võime pidada „elukogemuseks“ kinnisideed, mis meid enesearengul üldse ei toeta, kuigi situatsioon ja olukord võivad objektiivselt hoopis uudsed olla. Kui aga naine on teadlik ja väärtustab oma kogemust, siis küpsusega võib just aina rohkem sügavuti naiselikkusse laskuda.