Suguühe ei ole tavaliselt kuigi pikaajaline ning nii mehed kui naised peaksid õppima ära käte ja suu kasutamise. See teeb seksi ainult paremaks. Kui partner on erutunud, on seks parem. Kui mees saab mitu orgasmi ning suudab ka naisele tekitada mitu orgasmi, on viimased orgasmid ekstaatilised, eriti siis, kui orgasm saavutati vaid käte ja suu abil.

Seks käte abil eeldab ka partneri aktiivset osalemist. Ei ole õige pugeda lihtsalt pimedas linade vahele ja kiiresti seksida. Kätega stimuleerimine aitab partnerile mõnu tekitada ning see on turvalisem kui enamus muud tüüpi seksi. Sellise seksi ajal on ka võimalik rääkida ja mängida. Te ju tahate teineteisele mõnu valmistada, eksperimenteerige kätega! Ja ärge unustage manuaalse ja suuseksi suurepärast kombinatsiooni.

Käeseksi manuaal

Naistele meeldib, kui tupes kasutada pardinoka kujulist sõrmede asetust. Asetage neli sõrme kokku, väike sõrm ja nimetissõrm üle keskmise sõrme ning pöial peopesas, seejärel pöörake peopesa üles ning asetage tupe algusse, edaspidi võite viia selle sügavamale, aga mitte liiga sügavale, pöörake kätt, kui te viite sõrmed sisse ja toote jälle välja, kasutage määrdeainet, kui tupp ei ole piisavalt niiske. Kui käsi on tupes, võite seda veidi avada, otsekui lille, ja kõditada pöidlaga G-punkti ning tõmmata sõrmedega mööda tupe seina. Ja see on vaid üks võimalikest võtetest!

Meeste puhul paistab korgitser olevat üldine lemmik. Selleks peavad käed olema määrdeainega koos. Hoidke ühe käega peenist nimetissõrme ja keskmise sõrme vahel, tõmmates seda kergelt pingule munandite suunas. Seejärel võtke teise käega peenise peast ning pöörake kätt mööda peenist allapoole liikudes. Kombineerige seda suuseksiga. Näiteks kui te liigute käega mööda peenist alla, paljastades peenisepea, võtke see suhu, kuni käsi tuleb üles tagasi ja võtab asja üle.
Loe lisaks: Mis teeb mehe rõõmsaks?

Ootus

See võib olla uskumatult efektiivne. Hellitage peenisetüve, lugedes kümneni, seejärel (kasutage määrdeainet) katke peenis suu või kätega, seejärel tõmbuge aeglaselt eemale ning alustage jälle hellitamisega, lugedes kümneni (ärge andke mehele teada, et te loete sekundeid!), seejärel võtke jälle peenis ette, aga seekord tehke seda mitu korda jne.

See sobib ka naistele. Näiteks naisele, kellele meeldib peenist enda sees tunda, võiks pakkuda 10 sekundit suuseksi ja seejärel viia korraks peenis sisse, siis jälle suuseks ja 10 sekundi järel väike ring peenisega ümber tupe välimise ja sisemise serva, seejärel kliitori ja häbememokkade suuga stimuleerimine ja siis peenise sisse viimine. Seda võib teha ka peeniseta.

Oluline on see, et partner ei teaks, et teil eksisteerib süsteem! Ta ei pea teadma, et loete sekundeid või nad tabavad ära, mis järgmisena juhtub. See peab olema mudel, mida nad ei suuda lahti mõtestada. Asja mõte on selgitada välja, mis partnerile meeldib ja siis seda talle pakkuda, vahepalaks muud võtted, nii et partner tunneb tõelist ekstaasi, kui ta tabate ära kohad, mis talle kõige rohkem meeldivad.

Suu abiks

Suuseks naisele tähendab väikseid ringikesi kombineerituna väikeste meeldivate võtetega, näiteks keele liigutamisega ümber kliitori. Soovitatav on ka lakkuda tupeavaust kliitorini... Sõrmede torkamine tuppe samas kliitorit keelega stimuleerides on samuti nauditav. Proovige teha sõrmega "kutsuvat" liigutust, otsekui kutsuksite kedagi enda juurde tupe sees, selliselt võite leida ta G-punkti, mis tundub sõrme all väikese servana.

Meestel võiks lakkuda peenist seestpoolt kuni peenisepeani välja, seda samas pingutades. Võtke peenis keskmise ja nimetissõrme vahele ning pingutage seda juure juurest, mis annab teile hea positsiooni manööverdamiseks ning sobib paljudeks muudeks asjadeks... peenis jäigastub ja siis võib teha muid asju, näiteks korgitseri (pöörates kätt, hoides peenist nimetissõrme ja keskmise sõrme vahel, samas kui teine käsi hoiab seda pingul), imedes seda otsast otsekui lüpstes. See ajab enamuse mehi hulluks, kui te imete seda ja otsekui lüpsate samas. Silitage peenist kätega ülespoole liikudes suuga allapoole, tehes kätega suule ruumi...

Yoni seksialane näpunäide

Peske käed jahedas vees, milles ujuvad kummeliõied. Asetage 1-2 ja seejärel 4-6 sõrme yonisse (naisest olenevalt) otsekui palvetavas asendis, pöidlad kliitoril. Ühe käe kaks näppu võivad liikuda mööda tuppe alla ja teise käe kaks näppu üheaegselt üles.