Lucy tunnistas Daily Mailile, et kui pärast piinavat sünnitust talle lõpuks laps kätte anti, lootis ta tunda rahu ja õnnetunnet teadmisest, et kõik on nüüd läbi ja ta saab keskenduda oma beebile. Paraku läks teisiti - ainus, millele naine suutis oma lapsele otsa vaadates mõelda, oli: "Sina tegid seda mulle! See on sinu süü!" Sünnitusjärgse depressiooni tõttu võõrdus ta oma beebist ja tundis tema suhtes ainult viha nii suure valu põhjustamise tõttu.

Kodus ei suutnud ta mõeldagi, et peaks abikaasa ja lapse isaga uuesti intiimsuhteid looma ja tundis seepärast ka süümepiinu. Kui paljud naised ootavad seksiga pärast sünnitust umbes 3-4 kuud, siis Lucyl läks aega 14 kuud enne, kui ta tundis, et on uuesti valmis proovima. "Kartsin, et kui me seksime, võin ma uuesti rasedaks jääda. Samuti kartsin valu," tunnistas ta.

Telesaate This Morning poolt tellitud uuringust selgus, et Lucy läbielamised on värskete emade seas tegelikult päris tavalised ja naisi, kes pelgavad sünnitusjärgset seksi on rohkem kui arvatagi osatakse. Uuringu tulemused näitasid, et sünnitus traumatiseerib pea pooli värskeid emasid nii tugevalt, et naised lükkavad sünnitusjärgset seksi nii kaugele tulevikku kui vähegi võimalik. Mis veel hullem - küsitlusele vastanud naised, kes tundsid ja teadsid, et neil on probleeme, ei julenud sellest kellelegi rääkida ning kannatasid üksi.

Kui Lucy lõpuks end kokku võttis ja uuesti abikaasaga voodisse läks, jäi ta uuesti rasedaks. Teine sünnitus oli lihtsam ja naisel on hea meel, kui tütar ta kätele asetati. Kahjuks ei lõppenud Lucy kannatused... pärast teist sünnitust selgus, et naise emakas oli alla vajunud ja põhjustas valu ja veritsust. Loomulikult oli seks päevakorrast täiesti maas ja Lucy ei suutnud oma kallimat isegi suudelda või tema kaisus olla, kartes, et ehk soovib mees siis enamat. Läks kaks aastat, kuni Lucy ja tema mehe abielu taas normaliseerus.

Dr Dawn Harperi sõnul on sellised probleemid sünnitanud naiste seas kahjuks levinud, kuid naised ei julge sellest rääkida ja kannatavad üksinda ning vaikides. Ta innustab kõiki värskeid emasid ka väiksemate probleemide või kahtluste korral kindlasti arsti juurde pöörduma!