See on suur otsus

Tema tahab ja sina tahad ka, aga kas seksimine suhte varajases staadiumis on tõesti kõige mõistlikum asi, mida teha saaksite? See on suur otsus ja sa ei peaks sellesse hooletult suhtuma. Meie ei saa sulle öelda, millal on õige aeg, aga võime sinuga jagada mõnda asja, millele enne mõelda võiksid.

Tal on halb maine

Jah, inimesed võivad muutuda, aga reaalsuses nad pigem ei muutu. Kui käid väljas mehega, kellel on halb maine, aga ta väidab, et on muutunud, oota ja vaata, kas tema teod vastavad ta sõnadele. Kui annad kirele järgi enne, kui ta on end tõestanud, võid pärast kahetseda.

Kas tead teda ikka piisavalt hästi?

Räägime kasvõi sellest, et ega ta ometi mõnda haigust ei kanna? Või äkki kannad hoopis sina? Kas olete käinud viimasel ajal arsti juures teste tegemas? Kui sa ei tea nendele küsimustele vastust, siis sa ei tea piisavalt, et temaga magada.

Sa tahad, et su abikaasa oleks sinu esimene, viimane ja ainus?

Kui usud, et seksima ei peaks enne abielu, jää sellele ka nüüd kindlaks. Ükski mees, kes seda soovi ei austa, ei peaks olema see, kelle jaoks sa end aastaid hoidnud oled.

Sa pole ainus naine tema elus

Iga naine soovib olla oma mehe jaoks ainus armastus ja olgem ausad, see ei pruugi alati nii olla. Kui sina oled see n-ö “teine naine” või kahtlustad, et tal võib olla keegi teine, miks peaksid oma südame või kehaga riskima? Hoia temast eemale!

Ta mängib sinuga

Täna ta helistab, homme mitte. Ta pigem saadaks sulle päevad läbi sõnumeid, aga ei võta telefoni vastu ega taha su häält kuulda. Kui tal midagi vaja on, oled sa ta “musi”, aga kui sina hakkad küsima küsimusi teie suhtestaatuse kohta, siis ta “tahab võtta asju rahulikult”. Kas see kõik kõlas nagu kutt, kellega sa praegu väljas käid? Kui jah, siis ta pole kindlasti mees, kellega peaksid seksima. Kui ta ei võta teie suhet tõsiselt, kuidas saaksid siis olla kindel, et ta su keha austab?

Ta tahab ainult seda ühte asja

Sageli annavad naised meeste soovidele järgi ja seksivad enne, kui nad selleks tegelikult valmis on. Kui ta survestab sind, ei tähenda see, et sa oled vastupandamatu, vaid seda, et ta ei ole just väga kannatlik. Usalda meid ja liigu parem kohe edasi, sest sa oled väärt ootamist.

Sest sina otsustasid nii

“Ei” tähendab “ei” ja “oota” tähendabki “oota”. Kõige olulisem asi, mida seksimise puhul meeles hoidma peaksid, on see, et sa ei võlgne kellelegi selgitust, kui sa ei taha seda parasjagu teha. See on sinu keha, sinu elu ja sinu valik — alati!

Sa kahtled

Kui sa pole kindel, kas oled valmis, siis nii lihtne ongi. Seksimise puhul ei peaks sa kahtlema, vaid tegemist on olulise otsusega. Ole enesekindel ja kui tunned, et ta ei ole see õige, siis see on piisav põhjus ootamiseks.

Allikas: Essence.com