Loe ja vaata uuenenud Cosmo oktoobrinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Sarah Jessica Parker

• Ära vihka Preili Tervislikku

• Tundliku naha hoolitsusgiid

• Eksklusiivintervjuu “Da Vinci deemonite” staari Tom Rileyga

• Leia oma look

• Maagilised lõhnad

• “Ma polnud valmis emaks saama.”

Alustame ilmselgest: muru on roheline, taevas sinine ja inimesed masturbeerivad — rõõmuga ja tihti. Siiski teevad seda mehed rohkem kui naised. Indiana ülikooli poolt läbi viidud üleriigilisest seksuaaltervise ja -käitumise küsitlusest selgus, et samal ajal, kui eelmise aasta jooksul 84% meestest ja 72% naistest lõbutses iseendaga, tegid viimased seda siiski palju harvemini. 44% meestest tunnistas, et masturbeerib kaks ja rohkem korda nädalas. Vaid 13% naistest väitis sama, mis näitab, et liiga paljud neist ootavad, et kuum voodiralli saabuks koos kaaslasega.

Õnneks elame ajastul, mil masturbeerimist puudutavad negatiivsed eelarvamused on üha enam hääbumas. Vajaka jääb aga enesega rahulolust. “Nii paljud naised mõtlevad: “Mu prints tuleb ja siis tulen ka mina,”” ütleb seksi- ja suhteterapeut Emily Morse. “See aga ei lõppe peaaegu kunagi hästi — ühel hetkel pead ikka kogu töö üksi ära tegema.” Ee… töö? Rohkem nagu mäng! Suur O vallandab hea tuju endorfiine, mis rahustavad sind täielikult pärast stressirohket tööpäeva. Enesearmastus tugevdab ka vaagnapõhja lihaseid ning valmistab sind ette veelgi tugevamateks orgasmideks. Vajad lisaboonuseid? See isegi avab emakakaela, et puhastada su privaatset piirkonda bakteritest.

Mis on ilmselt aga suurim kasutegur? Iseenda avastamine! See annab imelise võimaluse saada lähemalt tuttavaks nende asjadega, mis sulle tegelikult meeldivad. Nii saab seks kellegi teisega ju ainult veelgi suuremat naudingut pakkuda! Kui oled kindlaks teinud, kuidas sooloorgasme saada, oled valmis ka partnerit teavitama, mis ja kuidas sulle meeldib. Lühidalt öeldes: üks pole kaugeltki mitte kõige üksikum number.

Loe edasi oktoobrikuu Cosmopolitanist…