Viimane pikem paus oli meil 2 aastat! Avastasin arvutist, et tegelikult käib ta iga päev porri vaatamas, seega ei saa madalas libiidos asi kuidagi olla. Võtsin ette pikema jutuajamise, et nii ei saa asjad jätkuda. Pärast seda üritas ta asja parandada, kuid nüüdseks on kõik ikka nii nagu enne.

Mõtlesin palju meie suhte üle ja ei jõua ära kiruda, et ma varem temast lahku ei läinud. Need, kes väidavad, et seks pole tähtis — ütleks pigem nii, et tähtis pole mitte seks kui selline, vaid see, et mõlema poole vajadused oleks rahuldatud. Kui mees mind tõesti armastaks (nagu ta mulle väidab), siis ju poleks tal minu soovidest ja vajadustest ükskõik? Lisaks sellele, et me seksime üliharva, ei saa ma tavaliselt nagunii mingit orgasmi, sest mehe arvates on seks vaid meeste rahuldamiseks välja mõeldud. Aga ikka lootsin ma iga kord, et kui mina püüan talle head ja rahuldustpakkuvat seksi pakkuda, siis ehk tema üritab ka… Naiivne inimene. Ärge parem küsige, miks ma seda kõike varem ei näinud, sest ma ei jõua oma lollust ära kiruda. Nüüd on juba lapsed ka ja lahkuminek oluliselt raskem.

Nüüdseks on asi sealmaal, et me ei seksi enam üldse, sest otsustasin, et olen siis pigem üldse ilma, aga sellist mõnitamist ma enam ei talu, et ma pean käima ja kerjama oma mehelt seksi. Mul on täiesti ükskõik, kas ta põrutab kuskil võõraid naisi või peksab pihku. Minu — 15 aastat abielus inimese — seksuaalelu piirneb omaenese sõrmedega. No kas ei tee viha?!? Kõige masendavam on see, et tänu tema huvipuudusele on minu enesehinnang naisena täiesti nullis — kuna mind ei taheta, järelikult olen täiesti ebaatraktiivne.

Seega peab minu meelest täiesti paika eelmises “kuivalhoidmise” teemas toodud arvamus — kes armastab, see teist poolt ilma ei jäta. Ma elan oma mehega koos vaid seetõttu, et mitte lastelt isa ära võtta. Kuigi ma ei tea, kumb on laste suhtes halvem, kas lahutus või pere, kus ema vihkab isa. Ma ei tea, mis oleks lahendus. Olen mõelnud samuti, et võiks olla selline hea seksisemu, kellega saaks oma füüsilised vajadused rahuldatud, aga tundes ennast, siis ainult füüsilisele tasandile vähemalt minu poolt see asi ei jääks. Mingit armumist ma aga ei taha.

Ma tunnen end nagu lõksus. Kahjuks jõudis mõistmine, milline tropp mu mees on, liiga hilja kohale.