Enamikul inimestel on pisikesi saladusi, mida nad kellelegi ei avalda, aga mõni kipub kõigile valetama. Näiteks 43aastane Anton, kes on olnud viis aastat abielus, tunnistas, et ta pole kunagi öelnud oma naisele, kui väga ta tegelikult armastas seda teist naist, kellega ta oma abikaasat pettis. “Mu naine teab, et mul oli afäär, aga ta ei tea, kui väga ma seda teist naist armastasin,” pihtis ta.

40 aastat abielus olnud 65aastane Laurel tunnistas, et ta on varastanud regulaarselt oma abikaasa rahakotist raha ja mees ei ole sellest kunagi aru saanud. “Olen alati võtnud väikeseid summasid ja seda siis varjanud. Kord kogusin nii kokku peaaegu 1200 eurot ja ostsin diivani,” rääkis ta.

18aastat abielus olnud Vincent pihtis aga, et ta kontrollib regulaarselt oma abikaasa e-postkasti, sõnumeid ja pangakontot. “Mõni päev jälgin ta igat liigutust,” kinnitas 60aastane.

Üks 39aastane naine aga tunnistas, et valetas oma abikaasale, kui palju nende pulmad tegelikult maksma läksid. “See oli peaaegu kuuekohaline number. Tema arvab, et meil kulus umbes pool sellest,” rääkis ta.

30aastane Alexa aga tunnistas, et ta valetab oma abikaasale, et ta päevad kestavad seitse päeva, sest siis saab ta mehega seksimist edasi lükata.

“Kui me kohtusime, rääkisin oma emale ja õele ja kõigile oma sõpradele, kui suur peenis tal on,” lisas 55aastane Carolina, kes on olnud 20 aastat abielus.

50aastane Jeff kinnitas, et ta vihkab oma naise ema ja 43aastane Dana ei ole nõus oma mehele tunnistama, et ta on kunagi minevikus kolmekas osalenud. Kuus aastat abielus olnud Dana väitis: “Ma ei kavatse talle selle detailidest rääkida. Ma ei ütle, kellega ma seda tegin või millal, ainult seda, et see juhtus enne meie kohtumist.”

Üks vastaja, 38aastane Nava kinnitas, et tal pole õrna aimugi, mis tööd ta abikaasa teeb. Ta teab, et sel on pistmist arvutitega.

Vaatamata sellele, et 30aastane Beau on olnud aasta aega abielus, ei ole ta julgenud oma värskele abikaasale öelda, et ta pani sõrmuse kuhugi “kindlasse kohta” ära ja ei suuda seda enam leida.

Mõne paari puhul on saladuseks ka välimusega seotud faktid. “Tema hambad ajavad mul südame pahaks. Need on kollakad ja laigulised,” rääkis 39aastane Jill.

41aastane Erica aga ei ole rääkinud oma mehele, et ta käis oma nina ilusamaks opereerimas. “Meie suhtes alguses vaatasime me abikaasaga mu vanu pilte ja ta ütles, et ma näen kuidagi teistsugune välja. Ta küsis ka, kas ma olen ninaopil käinud, aga ma ütlesin, et ei ole. Ma tahtsin, et ta arvaks, et ma olen nii armsana sündinud,” selgitas ta.

Lugeja, kas ka sul on oma abikaasa ees saladusi? Jaga neid meiega!

Allikas: Daily Mail