1. Piinlik esimene vahekord

Kuhu? Mida? Sinna? Päriselt?! Seda piinlikkust ei taha keegi ilmselt uuesti tunda, kuid ometi on tegemist märkimisväärse sammuga elus. Asjaga on algust tehtud!

2. Esimene kord, kui sa reaalselt tead, mida teha

Ehk võtab see paar korda harjutamist, kuid pärast seda tunned end tõelise diivana. Sa ei ole enam algajalikult kohmetu, vaid äge nagu seksilõvi!

3. Ahviseks

See on see, kui kaob kogu häbi ja sinust saab seksimuusikalide peasolist. Oled valmis tegema ja kogema kõike. Ja täiega!

4. Lepitusseks

Kes üldse mäletab, mille pärast te vaidlesite?

5. Asjad katki!

Vahel võib juhtuda ka seda, et satute partneriga niivõrd hoogu, et laualt lendab kallis kristall või seina tekib paar auku. Juhtub ka parimates peredes.

6. Hommikune seks

Ja seda niimoodi, et sa tööle lausa hiljaks jääd. Saabud küll kolleegide sekka tobeda muigega, kuid see oli kindlasti kõike seda väärt!

7. Ma ei usu, et ma seda tegin!

Olgu selleks avalik vahekord, grupiseks või mänguasjadega hullamine. Igatahes on see midagi sellist, millest sa isegi unistada ei julgenud.

8. See poos, millest isegi enam ei räägita

Ehk libastusid sa tänu uskumatule väänlemisele vannis ja lõid oma lõua veriseks. Või midagi muud sarnast. Igatahes, seda poosi enam kõne alla ei võeta!

9. Ülimalt vali seks

Vabandust, naabrid, aga vahel ikka juhtub. Ka teil, muideks.

10. Hüvastijätt

Olgu selleks lahkuminek või kaugsuhte proovimine. Asi tuleb ikka linade vahel lõpetada. See on ainuke viis kõigele korralik punkt panna.

11. Hea taustamuusikaga hullamine

See tekitab tunde nagu sa oleksid mõne ägeda linateose superstaar. Kõik sujub ilusti rütmis ja tundub, et enam paremaks minna ei saagi.

12. Partner teeb kõik ise ära

Vahel võib ka meritäht olla. Või noh, üks kord on ju ikka lubatud.

13. Ah, ma olen nii armunud!

Kui sa oled armunud, siis ei ole midagi parata — särtsu ja keemiat jagub! Ja särtsu ja keemia all on mõeldud orgasme, loomulikult.

Head katsetamist kõigile!