Ühelegi naisele ju ei meeldi tegelikult teeselda, see on ainult hädaabinõu, mis võetakse kasutusele ainult siis, kui tõesti midagi muud enam üle ei jää. No näiteks kui on näha, et arutu mitmetunnine nühkimine ei vii kohe kuidagi sihile. Kui mees püüab ja püüab, näeb vaeva ja katsetab erinevaid trikke, aga ei saa kuidagi asjale pihta. Või kui lihtsalt ei ole seksituju, kuid ei soovi oma kaaslasele, kes iga hinna eest üritab kätt pluusi alla ajada ning on end juba viimseni üles kütnud, pettumust valmistada.

Me teeskleme, sest me teame, kuidas mehe enesehinnangule mõjub, kui pärast tükk aega kestnud seksimaratoni istub naine voodis kurva või vihase näoga. Või haigutab vahekorra ajal ja küsib tuimalt: kallis, saad sa varsti valmis? Pärast seda on paremal juhul ainult õhtu rikutud, kurvemal juhul käib mees veel mitu päeva mossis näoga ringi ega julge tükk aega enam lähenemiskatseid teha. Ja kui eriti halvasti läheb või tema meelest ebaõnnestunud kordi on juba liiga mitu olnud, läheb ta otsima kedagi, keda suudab rahuldada vaid silma vaatamisega.

Naisteka küsitluse kommentaarides leidsid vastajad, et teesklemine on vale ja seda ei tohiks teha mitte kunagi ja mitte mingil tingimusel.

Minu küsimus — kui ma tean juba ette, et “ebaõnnestunud” seksile (loe: naine ei jõua tippu) järgneb  eelpoolkirjeldatud reaktsioon, miks ma siis ei võiks kodurahu huvides mõnikord natuke kaasa mängida ja mehele omakorda rõõmu pakkuda teadmisest, et ta on saavutanud oma eesmärgi, ta on hakkama saanud, ta on tubli ja ülivõimas seksijumal? Kui minu üks edukalt etendatud show aitab päästa nii minu kui mu partneri öö ja järgmise päeva, kokkuvõttes ka meie suhte, siis kas see on tõesti nii halb?

Muidugi ei mõtle ma siin sellist suhet, kus naine ongi olnud vabatahtlikult vaid kumminuku rollis, mees pole algusest peale viitsinud rohkem vaeva näha kui kolm tõuget ning naine on esimesest vahekorrast peale ainult vaimustusest kiljunud ja püüdlikult kaasa oianud. Pean silmas pikaajalisemaid suhteid, kus seks on muidu okei, lihtsalt mõnikord harva ei tule kõik päris nii välja nagu filmides. 

Kas kodurahu huvides orgasmi teesklemine on teie meelest lubatud või ei ole voodis valetamisele mitte kunagi õigustust?


Loe lisaks: