Mõista oma unenägusid

Sinu alateadvus ei pruugi järele jõuda sinu teadvustatud minale ja hoiab kinni tundeid, mida sina püüad endast eemal hoida ja maha suruda. See, et su eks on sinu elust lahkunud, ei tähenda, et ta on kadunud sinu alateadvusest.

Mida need unenäod tähendavad?

Korduvad unenäod ekskaasast võivad viidata lahendamata probleemidele, või hoopis tõsiasjale, et sa pole sügaval sisimas tema vastu ükskõikne ning sa pole valmis teda lahti laskma. Kui põrkud vana mälestusega, võib see meenutada sulle vabadust, noorust ja kirge. See võib tähendada, et soovid tagasipöördumist vana elu juurde või ootad oma ellu rohkem spontaansust ja põnevust. Teisalt võib see viidata rahulolematusele olevaga ja nostalgilist igatsust.

Samuti võib olla, et tahad oma eksi tagasi ning sinu alateadvus annab sellest märku, tekitades seksuaalset pinget.

Samas võib sel olla palju lihtsam põhjus: oled talle millegipärast päeva jooksul mõelnud või temaga kokku puutunud, tuueski esile kaunid mälestused koos veedetud ajast.

Kas oled näinud unes, et petad oma partnerit?

Ära karda! Isegi kui tunned end ärgates süüdi, tekivad sellised unenäod tavaliselt pärast suurt otsust: kihlust või kokkukolimist. Järsk elumuutus annab sulle justkui tiivad: sa põgened kiiresti uude unistuste ellu, kuid vana ei jää kohe maha. Kui näed unes, et su partner petab sind, on see sageli märgiks ebakindlusest enda või tema pühendumusest sulle või seotusest sinuga.