On olemas kaks vastandlikku arvamust. Esimene neist väidab, et mida kiiremini naine mehega voodisse läheb, seda lühemat aega kestavad suhted. Teine aga vaidleb vastu — kui need on tõelised tunded, siis milleks aega viita?

Küsimus, kas tasub seksida juba esimesel kohtamisel ning millal üldse tuleks alustada intiimsuhteid oma uue partneriga, muutub eriti aktuaalseks siis, kui te tunnete, et teil on teineteise suhtes tugev tõmme tekkinud.

Õhkõrna piiri lihtsalt suhete ja intiimsete suhete vahel on lihtne ületada. Mis aga tuleb pärast seda, sellest on juba hulga keerulisem aru saada.

Kui inimesed hakkavad kohtuma, teavad nad tavaliselt alati, millega arvestavad. Kui üks partneritest hakkab rääkima: „Ma ei tea, vaatame, mis sellest välja tuleb“, siis ta kas kavaldab või kardab ehmatada seda habrast tunnet, mida võib väga lihtsalt hävitada isegi puhtjuhusliku sõnaga, ammugi siis veel seksiga.

Sotsioloogiliste uuringute kohaselt on kolmandik naistest kasvõi korra seksinud esimesel kohtumisel, kuid pooled neist kahetsevad juhtunut. Seejuures, kui naine keeldub seksist esimesel kohtumisel, siis tõenäosus, et mees temaga ka teisele kohtumisele läheb on 50:50.

Rääkigem siis sellest, millega peaks naine arvestama, kui ta magab mehega esimesel kohtumisel, nädala pärast, kahe nädala pärast, ühe kuu möödudes, kahe, kolme või enama kuu pärast.

Esimene kohtumine

Inimesed, kes harrastavad seksi kohe esimesel kohtumisel, mitte üksnes ei armasta seksida, vaid nad on ka enesekindlad ning üpris veendunud, et ei valmista teineteisele pettumust.
Selline armastus ja veendumus võivad viidata vaid kahele tõsiasjale. Kas sellele, et mingeid suhteid edaspidi ei tule ning ollakse vaid partnerid üheks ööks või räägib see tormilisest kirest, mis paraku möödub sama kiiresti, kui algaski.
Kuid abielugi on võimalik. Eriti juhul, kui naine rasestub kogemata kombel. Kui aga abiellutakse mingil teisel, tõeliselt imepärasel põhjusel, siis eriti kaua ei kesta seegi kooselu.

1 nädal

See on vägagi kombekas tähtaeg. Nädala jooksul võib kohtuda 2-4 korda, õppida teineteist tundma, hinnata oma tunnete sügavust. Kuigi tõenäosus, et suhted viivad abieluni välja on kaduvväike. Umbes 20%. Põhiliselt on seks nädala pärast lühiajalise romaani algus, mis põhinebki sellelsamal seksil. See on hea treening enne tõsiselt võetavaid suhteid.

2 nädalat

Hea algus pikaajalistele ja tõsistele suhetele. 100%-list garantiid ei ole. Kuid vähemalt 50%-le võiks siiski loota. Kui naine (ja ka mees) pole seksis just eriline asjatundja, siis kaks nädalat on just paras aeg, et tõsiselt mõelda selle üle, kas see inimene on ikka see, keda vajatakse.

1 kuu

Kui tutvuse algusest on möödunud kuu, siis ärgitab 80% naistest ise mehi seksile. Nad tahavad meestele näidata, kui head nad voodis on, samas ka tänada partnerit, kes on nii kaua seda hetke oodanud. Üks kuu seksist hoidumist iseloomustab tõsiste suhete algust. Partnerid tunnevad teineteist juba üpris hästi ning suhted on nende jaoks tähtsad. Selja taha on jäänud seksi kontroll: te saite teada, kas mees suudab mõnda aega seksita läbi ajada ning kas te tõesti huvitate teda kui isiksus.
Oma iseloomu poolest kahtlejad naised ootavad samuti umbkaudu kuu aega. Ja kui siis suhted pärast seksi õide puhkevad ning arenevad veel kõrgemale astmele, siis võib anda 70%-lise garantii, et kõik lõpeb pulmapeoga.

2 kuud

On raske ette kujutada meest, kes on nii pikaks ajaks seksist ilma jäetud ning kes sellele vaatamata ei jäta naist maha või vähemalt ei murra talle truudust. Kui see siiski nii on, siis viitab see vaid ühele asjaolule — mees on väga armunud ning valmis ootama nii kaua kui vaja.

3 ja enam kuud

See on romantikute paar. Seks polegi nende jaoks nii tähtis. Olulisemad on sõprus, tunded, suhted, pisidetailid ja väikesed pidulikud hetked. Nii uhkelt kui see ka ei kõla, kuid nad on loodud teineteise jaoks.
Loomulikult eksisteerib suur tõenäosus, et suhted lõpevad, kui nii pikka aega hoidutakse intiimsusest. Ometi, kui partnerid ootavad ära vajaliku aja, siis tulevikus ootab neid ees suur tasu.
Ühel juhul kahekümnest võib mees magada naisega ka pärast poolt aastat, seejärel aga jätab ta maha. Selline käitumine on iseloomulik nn jahimeestele, kes pettuvad, kui oma tahtmise saavutavad. Samas on nad praktiliselt kõigeks valmis, et ihaldatud eesmärgini jõuda.

Tegelikult sõltub siiski kõik sellest, kuidas te seksi suhtute. Kui te lihtsalt armastate protsessi kui seesugust ega hooli asjaolust, et teie partner sai mis tahtis ning kadus seejärel, siis vaevalt te piinlete ning nutate pärast.

Kui aga seks on teie jaoks liiga intiimne ja tähtis osa inimeste vahelistest suhetest, siis pole tarvis hakata ennast ületama ning proovima „kõigesse kergemalt suhtuda“ — ega ikka ennast eriti ei muuda küll.
Kuigi, kui see on armastus, siis mis vahet seal on, millest alustati?

Lõpuks peab rõhutama, et ülaltoodud numbreid ei tule suure ja lõpliku tõe pähe võtta.
Samuti ei käi see jutt inimeste kohta, kelle elus pole seksi veel olnudki (elu esimene seks väärib eraldi artiklit). Ning otse loomulikult ei mõjuta ainuüksi seks suhete kestvust. Samas ei eita ka mitte keegi selle tähtsust. Lihtsalt tasuks mõelda, mida te oma suhetelt ootate, enne kui voodisse heidate.

Ja kuigi õues on XXI sajand, siis seks pole kaugeltki sama mis õhtusöök. Isegi enne õhtusööki vaatame tavaliselt kella, mõeldes, kas tasuks süüa nii varasel (või hilisel) ajal…

Allikas: rus.Delfi


Bookmark and Share