Allpool on välja toodud “suure spordi” esindajad ning programm nende seksuaalseks ümberkasvatamiseks. Hoiatus: ära võta seda surmtõsiselt…

Sprinter

On muidugi meelitav, kui mees, vaevu üle läve astunud, viskub sinu peale. Ta on kirglik ja tugev ning sina tunned end tema silmis ihaldusväärsena… On vaid üks probleem: jõuad vaevu end seksikanalile häälestada, kui tema on juba finišisse jõudnud.

Keevaline noorus tuleb kõigega toime. Kuid aja möödudes hakkab naine igatsema pikemaid hellitusi ning rohkem mõõdukaid ja sujuvaid liigutusi.

Ja kui siis mees ei suuda naise soovidega kaasa minna ning “pikematele distantsidele” siirduda, kaob erutus. Sel juhul on väga keeruline ühel ja samal ajal rahuldust saada.

Meeste poolt vaadatuna on tõepoolest üpris keerukas erektsiooni kinni hoida ning rahulduse saamist edasi lükata.

Selleks on aga olemas rida harjutusi, mis aitavad voodielu mitmekesisemaks muuta. Nii saab naine pidurdada partneri ejakulatsiooni ning pikendada enda rahulduse saamise aega, tehes seksi ajal eesnäärme massaaži või tõmmates kergelt mehe munandeid allapoole. Mõlemad võtted on väga mõnusad ning ei lase seejuures mehel enneaegu täielikku orgasmi saada.

Võid õppuse mänguks muuta: püüa hellitada partnerit vähemalt pool tundi, hoides tema erutust vajalikul tasemel, kuid takistades samas teda siiski lõpp-punkti jõudmast.

Kui tegevus hakkab tulemusi andma, võib aega pikendada.

Ainult ära püüa end partneriga samastada, ärge tormake koos finišisse, tee kõike leebelt, ennast peale surumata, ning tulemus ei lase end kaua oodata.

Maratonijooksja

Talle on sprinterite tormamine voodis vastuvõetamatu. Väljapeetud ning vastupidav, andub ta täielikult protsessile. Armastab himukalt õrnusi jagada.

Ta on valmis veetma voodis mitu tundi järjest, tehes vaid lühikesi hingetõmbeaegu ning alustades ikka ja jälle uuesti.

Ta püüab sulle maksimaalselt naudingut valmistada ning alles seejärel lubab ka endale orgasmi — ideaalne armuke.

Kui aga selle ideaalse armukese naisel on pooleaastane laps, siis see naine igatseb lähedust, kuid mitte kahetunnist maratoni, vaid õrna lühikest seksi enne uinumist.

Sel juhul võiks meest paluda, et ta aitaks saada orgasmi ühel ja samal ajal, ning et just naine reguleeriks seda protsessi. Kui mees on sellega nõus, ei suuda ta oma kirepalangus abikaasa ees külmaks jääda. Naine aga saab täpselt nii palju, kui ta tahab.

Samas ei tohiks sellise võttega piirduda. Leia aega mehega rääkimiseks. Võib talle jutustada, mis on sinu jaoks viimasel ajal muutunud ning millisena näed sina ideaalset seksi.

Anna mehele mõista, et selline olukord on vaid ajutine — seotud konkreetsete oludega (beebiga) — ning aeg-ajalt võiks korraldada asjad nii, et saaksite lubada endale ka maratoni.

Meistersportlane vabamaadluses

Võimukas, mehine, brutaalne. Armastab sageli asendeid vahetada, ei häbene kangeid väljendeid, tõstmaks voodis oma võitlusvaimu.

Kuni tema kujutab endast looduse kuningat, hakkad sina juba lämbuma (ja seda üldsegi mitte erutusest) ning suudad keskenduda üksnes soovile vältida kas või veidigi ebamugavust, mida sinu “tiiger” sulle tahtmatult valmistab.

Selliseid vaibumatu temperamendiga mehi saab ja tulebki ümber kasvatada. Kui tema hellitus või valitud poos pole sulle meele järele, korrigeeri teda leebelt, kuid kindlalt.

Mitte mingil juhul ära riidle. Teda on parem kasvatada komplimentide varal. Kiida teda, kui ta teeb sulle midagi meeldivat ning palu, et ta samas vaimus jätkaks.

Ujuja

Puhtalt introvertne tüüp, kes on keskendunud vaid iseendale. Sukeldunud voodisse, ei hooli ta välistest ärritajatest, seega pole ta üldse võimeline sinu signaale vastu võtma.

Vahel tekib sul tunne, et mehe asemel seksid vaikiva kalaga.

Ja kuigi ta on oma sisemise keskendatuse juures küllaltki osav, jääb sul puudu usalduslikest jutuajamistest, komplimentidest ja erutavatest armusosinatest.

Sellise mehega ei tasu rääkida rahulikus õhkkonnas, sest ilmselt ei saa ta aru, millest jutt käib.

Tegutseda tuleb protsessi ajal. Küsi näiteks, kas tal on hea. Või ürita esimesena alustada romantilist vestlust, kirjeldades talle oma tundmusi. Pidurda veidi, et seejärel kirglikule suudlusele ümber lülituda. Ning mees hakkab lõpuks märkama, et seksi ajal ei eksisteerigi tema üksinda.